Badekarvegg

Velg riktig badekarvegg! Du kan velge blant mange forskjellige badekarvegger. De lages med et eller flere glassfelt, som foldedør eller svingdør. Har du badekaret plassert i en nisje i rommet, kan du sette opp en nisjevegg med dører som går fra vegg til vegg. Du kan også få badekar med dusjvegg i mange utførelser. Vær oppmerksom på at billige badekarvegger fra ukjente leverandører ofte har dårlige fester mellom profil og glass. I tillegg kan du risikere å få gummilister av underlegen kvalitet. Dette medfører kort leve- og brukstid sammenlignet med en badekarvegg av god kvalitet fra kjente merkevarer.

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering og vedlikehold av badekarvegg

Når du skal montere din nye badekarvegg er det viktig å følge bruksanvisningen nøye. Badekarveggen kan monteres direkte på baderomsveggen, forutsatt at rupanelet i baderomsveggen er minimum 10 cm slik at det får feste i vegg. Silikoner alltid alle skruehull mot vegg og bruk en blank silikon på skjøte mellom badekarveggens profil og veggen. Når du monterer badekarveggen er det lurt å la den hvile på en flat kloss mot badekaret, gjerne en trekloss.

Design og interiørtips for badekar med dusjvegg

Du kan bruke badekarvegg på både vanlige badekar og boblebad. Men husk at ikke alle boblebad er anbefalt å dusje i. Et badekar med dusjvegg hindrer vannsprut på gulvet og sparer deg for mye ekstra bryderi og rengjøring. Badekarvegger med mye profiler gir oftest de mest stabile løsningene, men det gjør renholdet mer tidkrevende. Badekar med dusjvegg som kan svinge har minimalistiske veggfester og profilfrie glass. Dette gir et eksklusivt og moderne inntrykk. Dusjvegger i klart glass er normen, men du kan også få badekarvegger med frostet glass.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.