Produsent:
Ifø (2)
Gruppe 1:
Badekar (36)
Gruppe 2:
Badekar - Lengde:
150cm (3)
160cm (19)
170cm (12)
180cm (12)
190cm (1)
Badekar - Materiale:
Akryl (13)
Lucite (6)

Frittstående

Velg riktig frittstående badekar! Det finnes mange ulike design og varianter av frittstående badekar. Ovale badekar med myke linjer og høy rygg i moderne stil eller et elegant og stilrent badekar som virkelig skiller seg ut med sin innovative design. Hva med et klassisk badekar med løveføtter som gir eleganse til baderommet? Enkelte frittstående badekar har nærmest usynlige føtter, dette gjelder spesielt dype badekar. Andre badekar har føtter som hever badekaret godt over gulvet, noe som både gir et eksklusivt preg og letter rengjøringen under badekaret.

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering og vedlikehold av frittstående badekar

Frittstående badekar har justerbare føtter som tåler stor belastning og gir mulighet for tilpassing etter gulvets fall mot sluk. Før du velger ditt nye frittstående badekar, må du måle opp hvor stor plass du har på badegulvet og ta hensyn til passering av sluk. Frittstående badekar kan både plasseres midt ute på gulvet, eller mot vegg. Det finnes mange ulike badekararmatur å velge blant, både for badekar frittstående ute på gulvet eller mot vegg. Pass på å velge riktig avløpsrør og bend, gjerne i krom da dette vil bli synlig for et badekar frittstående i baderommet.

Eksklusivt badekar med løveføtter

Et frittstående badekar med løveføtter i klassisk stil er innbydende og en sikker vinner på et eksklusivt bad. De kommer ofte med en høy rygg som gir ekstra badekomfort. Du kan få badekar med løveføtter som passer både i små og store bad. Velg løveføtter med farge som passer til ditt baderom. Hvit, krom, svart og messing er de mest brukte fargene på løveføtter. Hvis du vil ha et baderom som skiller seg ut med et klassisk og elegant design, kan du velge et frittstående badekar med hvit innside og sort elegant utside, i kombinasjon med løveføtter i krom!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.