Produsent:
Gruppe 1:
Badekar (13)
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Badekar - Lengde:
120cm (1)
140cm (4)
150cm (4)
160cm (4)
170cm (1)
180cm (1)
Badekar - Materiale:
Akryl (13)

Hjørnebadekar

Velg riktig hjørnebadekar! Hjørnebadekar er en god løsning for barnefamilier, med små barn som bader sammen. Hvis du velger et hjørnebadekar vil du få et romslig badekar, de fleste med plass til minimum 2 personer. Enkelte hjørnebadekar kommer med opphøyd sitteplass som er praktisk for mindre barn. Mange av våre hjørnebadekar leveres som boblebadekar, med tusenvis av oppvarmede luftbobler som gir deg velvære i hverdagen. Husk at mange hjørnebadekar har avtagbare frontpaneler, og at dette kanskje må bestilles separat. Frontpanel må da velges fra samme merke/serie. Du har flere valgmuligheter når det gjelder armatur, enten det skal monteres på karkant eller vegg. Se rektangulære badekar til plassering i hjørne her

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering av hjørnebadekar

De fleste hjørnebadekar har avtagbare frontpanel som forenkler rengjøring og vedlikehold av badekaret. Justerbare føtter gjør at det blir enkelt å få et stødig badekar på et ujevnt badegulv med fall mot sluk. Før du velger badekar hjørne er det viktig å ta hensyn til plassering av sluk og hvor badekaret kan plasseres. Gulvsluk skal plasseres skjult under badekaret, minimum 30 cm til siden for badekarsavløpet. Les monteringsanvisningen nøye før du monterer ditt nye badekar hjørne, eller kontakt rørlegger for sikker montering. Sørger du for jevnlig rengjøring av ditt badekar vil det holde seg innbydende og lekkert i mange år framover. Bruk milde og godkjente rengjøringsmidler sammen med rent varmt vann.

Trender og design

Ønsker du å utnytte badets hjørne til det fulle, er hjørnebadekar en god løsning. Det finnes mange varianter av badekar hjørner. Små hjørnebadekar som kan få plass på mindre bad. Eller store eksklusive hjørnebadekar for store baderom og ekstra velvære. Et badekar med moderne design er laget for passe kroppens ergonomi og gir deg en herlig avkobling fra hverdagen. Du kan få badekar hjørne med avrundet front, eller hjørnebadekar med rett og elegant front. Unn deg en herlig avkobling og la ditt nye hjørnebadekar bli din oase i en hektisk hverdag.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.