Baderomsspeil

Alle bad trenger et speil. Du får baderomsspeil i ulik bredde og høyde, med og uten rammer – og med og uten lys. Med det riktige speilet kan du på et blunk få både et større og lysere bad. Du får kanskje ikke flere kvadratmeter, men med gode speilflater vil det føles som om badet blir større. Vær oppmerksom på at ikke alle baderomsmøbler inkluderer speil. Pass derfor på å bestille et baderomsspeil som passer til badets innredning. Duggfritt baderomsspeil

Sortèr på:
Sortèr på:

Duggfritt baderomsspeil

Sliter du med dugg på speilet? Da er kanskje løsningen for deg å velge et duggfritt baderomsspeil. Takket være en varmefolie på baksiden av speilet holdes duggen borte etter dusj og bad. Alt du trenger å gjøre er å slå på lyset, så aktiveres varmen i speilet og du unngår dugg. Du slipper også stygge merker på speilet etter ofte tørking med håndkle for å bli kvitt dugget. Det gjør at baderomsspeilet holder seg rent og blankt lenger og gjør renholdet enklere.

Design og funksjon

Et baderomsspeil er mer enn bare et speil – det også en del av innredningen. Speilet skal selvfølgelig være til praktisk bruk på ditt baderom, men med sin sentrale plass på baderommet er det også en viktig del av selve innredningen av badet ditt. Du kan velge enkle baderomsspeil med ren overflate uten rammer, eller du kan velge speil med rammer i ulike fasonger og varianter. Eller kanskje et lysspeil, hvor lyset er integrert i selve speilflaten som både er dekorativt og praktisk? Et lysspeil gir ekstra godt lys for deg som vil ha godt sminke- og barberingslys.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.