Blandebatteri

Velg riktig blandebatteri! Vi fører et stort utvalg blandebatterier både til bad, kjøkken, vaskerom og uterom. Alt av god kvalitet til hyggelige priser. Det finnes mange forskjellige løsninger tilpasset ulike behov. For barnefamilier er det viktig med temperatursperre for å unngå skolding av små barnehender. Har du problemer med gripeevnen kan du velge et berøringsfritt armatur. For kjøkken finnes det løsninger med både med høy og lav tut. Vil du ha en hånddusj på kjøkkenet til grønnsaksskylling, er dette tilbehør som du kan få til mange av våre blandebatteri. Tips til montering av blandebatteri

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering av blandebatteri

Før du installerer ditt nye blandebatteri må rørene være spylt rene. Husk å stenge hovedvannledningen før du starter monteringen. Følg monteringsanvisningen nøye og se til at varmtvannet kommer på venstre side og kaldtvannet på høyre side. Er du usikker på hvordan du skal montere ditt nye armatur anbefaler vi at du tilkaller en rørlegger. Det trenger ikke å koste så mye, og skulle det oppstå vannlekkasje slipper du en krangel med forsikringsselskapet når en fagperson har gjort jobben. Blandebatteriet rengjøres med varmt vann og mildt oppvaskmiddel. Vanskelige kalkflekker kan du fjerne med eddik.

Designtips og energisparing

Til badet er det viktig å tenke helhet, slik at blandebatteriet til vasken står i stil med blandebatteriet til dusjen eller badekaret. Like viktig er det å tenke over hvem som skal bruke armaturen, slik at alle i familien får en enkel og god opplevelse ved bruk. Et blandebatteri skal normalt holde minimum 10-15 år, så i tillegg til et stilfullt design, kan det være lurt å velge et armatur som også er energieffektivt. Du kan faktisk spare så mye som 1000 kWh per år ved å bytte til nye energieffektive blandebatterier på kjøkken, bad og i dusj.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.