Servantarmatur

Blandebatteri Bad - Velg riktig servantarmatur! Med et nytt og moderne servantbatteri på badet kan du redusere vann– og energikostnaden kraftig. Mange servantkraner har innebygd Eco-funksjon, som er miljøtilpasset ned til minste detalj. Armatur som gir ekstra stor besparelse er et godt valg for miljø og lommebok. Har du barn i familien må du passe på at det er temperatursperre på ditt nye servantarmatur, slik at små barnehender unngår skolding. Våre berøringsfrie servantbatterier til bad er både praktiske og elegante. I tillegg er de miljøvennlige, da vannforbruket halveres med et berøringsfritt servantarmatur. Har du problemer med gripeevnen vil dette være et godt valg for deg. Tips til montering av servantkran

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering av servantbatteri

Før montering må du sørge for at rørene er spylt rene, og at hovedvannledningen er stengt. Les monteringsanvisningen nøye, og sørg for at servantbatteriet kobles til med kaldtvannsrøret til høyre og varmtvannsrøret til venstre. Er du usikker på hvordan du selv skal montere ditt nye servantarmatur anbefaler vi at du kontakter en rørlegger. En autorisert VVS-installatør er garanti for at installeringen utføres fagmessig. Rengjøring av din servantkran på badet gjøres enkelt med mildt oppvaskmiddel og rent varmt vann. Vanskelige kalkflekker kan fjernes med eddik.

Designtips servantarmatur

Det finnes mye lekker design å velge blant. Våre servantarmatur finnes i alt fra klassiske 2-greps blandebatterier til elegante berøringsfrie servantbatterier. De fleste servantbatterier kommer i krom utførelse. Men det finnes likevel mange fine kombinasjoner med glass, hvitt, sort eller messing for deg som er opptatt av detaljer. Vil du ha noe helt utenom det vanlige kan du velge et servantarmatur med lakkert overflate. Den lakkerte overflaten forhindrer synlige fingeravtrykk og er derfor lett å hole ren. Husk å tenke på hele baderommet, slik at servantkranen står i stil med resten av baderomsinnredningen.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.