Badekararmatur

Blandebatteri badekar - Velg riktig badekararmatur! For å velge riktig blandebatteri til badekaret må du ha klart for deg hva som er viktig for deg. Skal du først og fremst fylle badekaret raskt er det viktig å ha et blandebatteri med tut. Mange ønsker også en hånddusj til badekaret. Skal du montere blandebatteriet på badekarkanten, eller skal du ha veggmontert badekararmatur. Tenk på at blandebatteriet til badekaret bør stå i stil med servantbatteri og eventuelt dusjbatteri. En god regel for valg av blandebatteri er å ta hensyn til hvem som skal bruke badet. Hos barnefamilier er det viktig å ha et termostatstyrt blandebatteri til badekaret, med temperatursperre for å unngå skolding av huden.

Sortèr på:
Sortèr på:

Karkantbatteri

Karkantbatteriet monteres direkte på badekarets kant. Det finnes mange forskjellige modeller, og du kan få både med og uten hånddusj. Designet varierer fra enkle og klassiske armatur til elegante og moderne blandebatterier. Se til at det karkantbatteriet du velger passer til ditt badekar. De fleste karkantbatteriene leveres med dusjsett. Ønsker du det lille ekstra på badet, kan du velge et batteri som fyller badekaret med et fossefall. Ønsker du å fylle badekaret raskt, kan du velge et karkantbatteri med separate avstengninger for varmt og kaldt vann. Det gir ekstra kraftig vannflyt og karet fylles raskt. Til boblebadekar er det vanlig med karkantbatteri som fyller karet gjennom vanndysene.

Frittstående blandebatteri badekar

Hvis du er opptatt av design og utradisjonelle løsninger kan et frittstående blandebatteri være noe for deg. Blandebatteriet kan monteres på gulvet og kan brukes både til badekar og massasjebad. Det passer perfekt sammen med et frittstående badekar. Du kan få frittstående blandebatteri i stilren moderne design som passer til de fleste badekar, eller i nostalgisk design som kan passe perfekt til et badekar med løveføtter. Et lekkert bad med velfungerende blandebatterier bidrar til den gode opplevelsen på badet, og gir deg en avslappende oase når du trenger en pause fra hverdagens stress.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.