Dusjbatteri

Blandebatteri Dusj - termostatstyrt dusjbatteri. Med termostatstyrt dusjkran kan du nyte dusjen med vann temperert etter ditt eget ønske. Uten å frykte en overraskende kalddusj eller skoldende varmt vann! På et dusjbatteri med termostat stiller du enkelt inn riktig temperatur på vannet. Du slipper 2 grep som må blandes til riktig mengde kaldt og varmt vann. Termostaten sørger for at temperaturen holder seg jevn selv om andre i huset tapper vann fra andre kraner. Den justerer temperaturen automatisk etter temperatursvingninger i rørnettet. Kvaliteten på termostater svinger fra merke til merke, så pass på at ditt nye termostatstyrte dusjbatteri jobber like raskt som temperatursvingningene. Har du barn som dusjer er det i tillegg viktig med skoldesperre, som hindrer barn i å komme i kontakt med hett vann. Tips til montering av blandebatteri dusj

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering av dusjbatteri

Du kan gjerne montere ditt nye blandebatteri til dusjen selv. Du bør derimot ikke endre på rørføringer og installasjoner som går i vegg eller som er lagt skjult. Før montering må du lese monteringsanvisningen til ditt nye dusjbatteri nøye. Sørg for at rørene er spylt rene, og at hovedvannledningen er stengt. Dusjbatteriet skal alltid koples til med kaldtvannsrøret til høyre og varmtvannsrøret til venstre. Er du usikker på hvordan du selv skal montere ditt nye dusjbatteri anbefaler vi at du kontakter en autorisert VVS-installatør. Da er du sikret at installeringen utføres fagmessig. Rengjøring av din dusjkran gjøres enkelt med rent varmt vann og mildt oppvaskmiddel. Vanskelige kalkflekker kan fjernes med eddik eller med rengjøringsmidler for baderom.

Trykkstyrt dusjbatteri

Riktig vannmengde og trykk i dusjen er viktig for en god dusjopplevelse. Når du velger ditt nye dusjbatteri er det viktig med enkel justering av både temperatur og vannmengde. Mange steder er det ofte store trykkvariasjoner i forsyningsledningen, som påvirker vannmengden i din dusj. Da er det viktig å velge et blandebatteri til dusjen som er trykkstyrt slik at du selv kan bestemme vannmengden i dusjen. Hvor godt trykkstyringen fungerer, vil variere fra merke til merke. De beste trykkstyrte dusjbatteriene justerer trykkvariasjoner like raskt som trykkene svinger. Mange av modellene har mulighet for forinnstilling av maksimal vannmengde og temperatur. Dette betyr store besparelser i vannmengde og energi.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.