Innbyggingsarmatur

Blandebatteri innbygging - et lekkert alternativ! Innbyggingsarmatur fra Tapwell er markedets eneste system som er testet og typegodkjent i henhold til KIWA 1405 og SINTEF. Godkjenningene følger NT VVS 129, ETAG 022, SS-EN 1717, svenske Boverkets byggregler (BBR) og er godkjent Säker Vatteninstallation uten behov for kompletterende produkter eller tiltak. Du kan lese mer om systemets godkjenninger i monteringsanvisningen som medfølger produktene. Dette er et vanntett og trygt innbyggingssystem for alle type blandebatterier, uansett om du ønsker å bruke det til kjøkken, bad / servant, dusj, takdusj eller badekar. Blandebatteri for innbygging gir en svært eksklusiv og stilren opplevelse og vil virkelig bli lagt merke til. Tips til montering av innbyggingsarmatur

Sortèr på:
Sortèr på:

Blandebatteri innbygging - byggtekniske forutsetninger

Hull for montering av boksen i veggplate skal være 415 x 300 mm (T-BOX 2.0 268 / 368) eller 265 x 265 mm (T-BOX 2.0 Small). Boksens plassering i høyde og side avgjøres i samråd med installatør og eventuell tilpasning av stendere utføres. Boksen skrus på vegg i bakkant med de fire medfølgende skruene og tetningene. Monteringen krever ledig plass i vegg, minst 68 mm, og at veggplaten er laget av et materiale som kan skrues i. Total tykkelse på veggplaten må være høyst 36 mm og minimum 24 mm. Ved 70 mm stendere, lages tverrstag av 10 mm tykt trevirke. Ved 95 mm stendere lages tverrstag av 30 mm tykt trevirke. Alternativt kan boksen monteres på stendere med hjelp av monteringsskinner. Skinner medfølger ikke og kjøpes separat.

Innbyggingsarmatur - rørtekking i vegg

Boksen er beregnet for PEX-rør på 15 eller 16 mm med tomrør på 20 mm. Rør i vegg må plasseres og klamres i henhold til instruksjonene for valgt rørfabrikant. For rørstrekke mellom T-BOX 2.0 og til takdusj, hånddusj og badekartut kan Tapwell PEX Anslutningsrør (varenr. 8553584) benyttes. Rør for avledning av eventuelt lekkasjevann fra boksen kan utføres med PEX-rørets beskyttelsesrør med innvendig diameter på min. 20 mm. Gummimuffen for rørgjennomføringen til boksen er montert i boksen ved levering. Rør, klemmer og tilkoblinger er ikke inkludert, og type tilkobling er avhengig av valgt rørtype / produsent.

Lekkasjetesting av innebygget blandebatteri

Lekkasjetesting etter montering av blandebatteri i eksisterende installasjon skal utføres med installasjonens driftstrykk. Lekkasjeindikasjon i nybygg skal utføres i henhold til anvisninger i den tekniske beskrivelsen. Testene skal utføres med vann av drikkevannskvalitet og skal dokumenteres. Lekkasjetest kan utføres med vanntemperatur på maks 70 °C og testtrykk på maks 10 kPa.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.