Kjøkkenarmatur

Blandebatteri kjøkken - Velg riktig kjøkkenarmatur! Du bruker kjøkkenkranen mange ganger hver dag. Derfor er det viktig at blandebatteriet til kjøkkenet er brukervennlig og gjør dine daglige gjøremål enklere. Kjøkkenarmatur kan du få i alle tenkelige varianter. Fra små og elegante, til høye og praktiske løsninger. Velger du et høyt, slankt kjøkkenarmatur gir det god handlingsfrihet for bruk av store beholdere rundt kjøkkenvasken. Enkelte modeller har uttrekkbar slange pent integrert i tuten, med både stråle og dusjstråle. En hånddusj gjør grønnsaksskylling lettvint og skitne tallerkener skylles raskt av før de settes i oppvaskmaskinen. Du kan velge mellom 1-greps og 2-greps batterier, eller berøringsfrie kjøkkenarmatur. Med 1-greps funksjonen er det enkelt å regulere vannet og temperaturen ved å løfte og dreie håndtaket. Mange blandebatteri til kjøkken kommer med avstengningskran for oppvaskmaskin eller vaskemaskin. Tips til montering av blandebatteri kjøkken

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering av blandebatteri kjøkken

Før installasjon må vannrørene som blandebatteriet skal kobles til spyles rene for smuss. Blandebatteri til kjøkken skal alltid koples til med kaldtvannsrøret til høyre og varmtvannsrøret til venstre. Les monteringsveiledningen nøye og sørg for at hovedvannledningen er stengt. For sikker installasjon anbefaler vi at du kontakter en autorisert VVS-installatør. Har armaturen svingtut, anbefales det å smøre gummipakningene med armaturfett. For rengjøring av ditt kjøkkenarmatur kan du bruke mildt oppvaskmiddel og varmt vann. Tørk over med en tørr myk klut for skinnende finish. Til vanskelige flekker kan du bruke eddik.

Berøringsfritt kjøkkenarmatur

Berøringsfritt blandebatteri på kjøkkenet er mer hygienisk enn et vanlig blandebatteri. Den berøringsfrie funksjonen aktiveres ved å føre hendene foran kranens følsomhetsområde. Du sparer vann og energi fordi blandebatteriet ikke bruker mer vann enn nødvendig. Du kan selv justere vannmengde og temperatur, og enkelte berøringsfrie har i tillegg spaker slik at du kan regulere vannet manuelt ved berøring. De mest avanserte berøringsfrie kjøkkenbatteriene kommer med temperaturdisplay og varselindikator for varmt vann. Med et berøringsfritt kjøkkenarmatur kan du få både unik design, god funksjonalitet og miljøvennlige løsninger. Har du problemer med gripeevnen vil et berøringsfritt blandebatteri på kjøkkenet forenkle hverdagen din.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.