Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Damixa (3)
Grohe (2)
Oras (3)
Farge Filter:
Krom (19)
Type Filter:

Vaskeromsarmatur

Blandebatteri Vaskerom - velg riktig vaskeromsarmatur! Et vaskerom har ofte flere funksjoner. Her skal det være enkelt å utføre mange typer huslige gjøremål. Blandebatteriet til vaskerommet er en viktig del av rommet og bør planlegges etter ønsket bruk. Skal vaskerommet brukes til grovrengjøring, til vask av gummistøvler og skitne hundepoter? I så fall bør du vurdere å velge et blandebatteri med uttrekksdusj eller mulighet for kobling av hånddusj. Da blir det enkelt og raskt å spyle av søle og skitt når behovet oppstår. Vi anbefaler deg å velge et veggmontert blandebatteri til vaskerommet, slik at du får plass til å sette en bøtte under kranen. Hvis du skal koble vaskemaskin til blandebatteriet kan du utvide med avstengningskran for vaskemaskin. Tips til montering av vaskeromsarmatur

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering av blandebatteri på vaskerommet

Før du installerer ditt nye blandebatteri på vaskerommet, må vannrørene som blandebatteriet skal kobles til spyles rene for smuss. Husk å skru av hovedvannledningen og les monteringsveiledningen nøye. Blandebatteriet skal alltid koples til med kaldtvannsrøret til høyre og varmtvannsrøret til venstre. Dersom armaturen har svingtut, anbefaler vi å smøre gummipakningene med armaturfett. Er du usikker på montering bør du kontakte en rørlegger som kan gjøre jobben forskiftsmessig for deg. For rengjøring av ditt blandebatteri kan du bruke mildt oppvaskmiddel og varmt vann. Tørk over med en tørr myk klut for skinnende finish. Til vanskelige flekker kan du bruke eddik eller rengjøringsmidler spesielt egnet for baderom.

Miljøvennlig blandebatteri til vaskerommet

Enkelte blandebatteri har fleksible og miljøvennlige løsninger. Noen blandebatteri reduserer forbruket av vann og energi med opp til 50 %. Kaldstart er en energieffektiv løsning, med en sparefunksjon der spaken bare gir kaldt vann i nøytral posisjon. Eco Flow innebærer at kranen fungerer akkurat som vanlig, men vannmengden er begrenset gjennom luftinnblanding i vannstrålen slik at blandebatteriet blir svært energieffektivt. Velger du berøringsfritt blandebatteri til vaskerommet vil du spare vann og energi fordi blandebatteriet ikke bruker mer vann enn nødvendig. Berøringsfritt blandebatteri kan også være pratisk hvis du ofte skal vaske søle og skitt fra hender som har jobbet ute.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.