Boblebad

Velg mellom boblebadekar for innendørs bruk med luftmassasje, vannmassasje eller en kombinasjon av luft- og vannmassasje, eller et utendørs boblebad for helårsbruk, laget for vårt nordiske klima. Et boblebad løser opp ømme og stive muskler, øker blodsirkulasjonen og gir en god punktmassasje. Derfor er boblebad svært populært og spesielt gunstig for restitusjon etter harde treningsøkter og til generell velvære. Vi fører også alt du trenger av pleiemidler til både utendørs og innendørs boblebad. Se gjerne nærmere på våre klorfrie alternativer. Det er viktig at ditt massasjebad har god sittekomfort, kraftig pumpe og motor, samt er driftssikkert med lang levetid og tilgang til reservedeler. Derfor selger vi kun boblebad og massasjebad fra utvalgte produsenter som Interform, VikingBad og VikingSpa.

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering av boblebad

Du kan velge å ha et frittstående boblebad med frontpanel og endepanel, eller bygge inn ditt nye boblebadekar. Med et frittstående boblebad har du enkel tilgang til rengjøring, rensing av sluk og vedlikehold. Ved innmuring av boblebad anbefaler vi minst 2 luftespalter på 20 x 20 cm slik at pumper ikke går seg varme. Disse lukene vil også fungere som inspeksjonsluker ved fremtidig vedlikehold av ditt boblebad. Monter ditt massasjebad slik at det enkelt kan løftes opp ved eventuell service. Elektriker skal alltid montere strømtilførsel på et boblebad. Kjøper du et boblebadekar med karkantarmatur eller fylling via dysene, må vannuttaket i vegg være under karets høyde. Skal du bruke et vegghengt dusjbatteri med tut til massasjebad, må du montere uttak i vegg over karets høyde.

Velg riktig massasjebad

Et massasjebad gir balsam for sjelen. Drøm deg bort i en beroligende atmosfære med masserende vannstrøm og forfriskende luftbobler. Du kan velge mellom vannmassasje og luftmassasje, eller både vann- og luftmassasje. Produsentene kaller disse massasjesystemene for ulike ting, så les nøye når du sammenligner priser og massasjebadekar. Varmeelement er et smart tilleggsutstyr til ditt boblebadekar. Det holder badevannet i boblebadet varmt lenge, uten at du tømmer din varmtvannsbereder. Vi har et bredt utvalg av tilbehør til de forskjellige massasjebadekarene. Sorter produktene på produsent eller serier, og skreddersy boblebadet til ditt behov.

Rengjøring av boblebadekar

Vi anbefaler alltid å bruke anerkjente rengjøringsmidler til ditt boblebad. Boblebadekaret skal alltid desinfiseres etter bruk. Til dette bruker du kloring eller et av våre anbefalte produkter. Vask ditt boblebadekar med en myk klut etter bruk. NB! Ikke bland klorin og andre vaskemidler. Rengjør også ditt boblebad regelmessig med et pleiemiddel som løser opp kalkrester, fjerner biofilm og lukt som legger seg i rørsystemet. Vi har også produkter for rengjøring som skal brukes forebyggende og avlaster renholdsbehovet. NB! Det er likevel viktig å desinfisere karet etter hvert bad.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.