Dusjhjørne

Velg riktig dusjhjørne! Dusjhjørner kommer i mange varianter og fasonger. Velg først ønsket farge på profilen og glasset. Våre bestselgere har hvite-, svarte- eller krom profiler og klart herdet sikkerhetsglass. Det er ulike former på dusjhjørner som klassisk firkantet dusjhjørne, tidløst buet dusjhjørne og fasett dusjhjørne. Dersom dusjhjørnet har slagdører og ikke skyvedører, er det vanlig at disse kan lukkes både innover og utover i rommet. De mest solgte størrelsene på dusjhjørner er 80x80 cm, 90x90 cm og 100x100 cm. Lime opp dusjhjørne?

Sortèr på:
Sortèr på:

Lime opp dusjhjørne

De fleste dusjhjørner vil vanligvis bli skrudd fast i vegg. Dersom du ønsker å bruke lim i stedet for skruer, finnes det en løsning som heter INR. LINC dusjserien fra INR kommer med dusjhjørne du kan lime rett på vegg med spesialproduktet Borrfri. Du slipper å ta hensyn til bakomliggende materialer, vannrør, elektriske kabler eller spikerslag. Borrfri er et rimelig og sikkert alternativ og egner seg for liming på flis, naturstein, betong, glass og metall. Med Borrfri er det dessuten mulig å demontere dusjen uten å etterlate merker.

Montering og vedlikehold dusjhjørner

Les monteringsanvisningen nøye før du monterer ditt nye dusjhjørne. Et dusjhjørne består av to dører som monteres i hver sin list. Listen må sitte godt fast i veggen og må monteres i samme høyde, i vater og i lodd. Dette sikrer at dørene til dusjhjørnet møter hverandre uten spriker oppe eller nede. Et baderomsgulv skal ha fall mot sluk. Dette fører til at det blir en åpning under dørene eller bunnprofilen. Her kan det komme vannsøl ut på baderomsgulvet. Du kan tette dette med silikon for våtrom, eller med en T-list i gummi. Dersom du kun har sluk i dusjhjørnet må du ikke tette 100 %, slik at du sikrer deg mot vannlekkasje.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.