Dusjkabinett

Velg ditt nye dusjkabinett med tanke på langvarig bruk. Husk at dusjen skal brukes opp til flere ganger daglig i mange år. Dusjkabinett kommer i mange former og størrelser: Dusjkabinett med hjørneinngang, kabinett med buet front eller dusjkabinett med fasett front. De mest vanlige størrelsene er dusjkabinett i 80 x 80 cm og 90 x 90 cm, og høyde mellom 190 til 205 cm. Tenk over hvilke farge du ønsker på glassveggene og profilene, slik at det passer godt inn i ditt baderom. Et dusjkabinett er sitt eget lille våtrom på ca. 1x1 meter og kan derfor også brukes i rom uten tilstrekkelig membran og dampmotstand. Rommet må likevel ha sluk i gulv og tilstrekkelig avtrekk/ventilasjon.

Sortèr på:
Sortèr på:

Billig dusjkabinett

Billige dusjkabinett varierer mye i kvalitet. Et billig kabinett av dårlig kvalitet kan fort bli dyrt og tidkrevende. Kjøp derfor et billig dusjkabinett fra anerkjente produsenter. Dusjkabinettet koster kanskje litt mer, men den lille forskjellen er virkelig verdt pengene. Kjøper du et billig dusjkabinett med mangelfull monteringsanvisning, vil du fort kunne kaste bort mye av din tid og risikere å montere kabinettet feil. Hvis dusjkabinettet i tillegg har svake dusjprofiler av billig legering, tynne sikkerhetsglass i både bakvegger og dører, og lister som ikke holder tett, vil levetiden til kabinettet være vesentlig kortere enn et fra en anerkjent produsent. Hos Bad.no vil du alltid få god kvalitet for en rimelig pris!

Montering og vedlikehold

Vi anbefaler alltid bruk av godkjent rørlegger til å montere dusjkabinett. Dersom du likevel velger å montere ditt nye dusjkabinett selv, er det viktig å lese monteringsanvisningen nøye. Denne skal være på norsk/skandinavisk og helst inneholde gode instruksjonsbilder. Noen dusjkabinett inkluderer ikke dusjtermostat, gjennomføringer, avløpsrør og nødvendige slanger for kobling mot vannuttak i vegg. Husk derfor å bestille dette utstyret samtidig med dusjkabinettet. Du bør ukentlig rengjøre ditt dusjkabinett. Bruk gjerne en nal, en tørr klut og et godt pleiemiddel. For å fjerne vanskelige fettflekker, kalk og andre merker kan du bruke vanlig husholdningseddik blandet med vann. Blandingsforhold vil være 1 til 1.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.