Dusjvegg / dusjdør

Dusjvegg og Dusjdør - tips og råd! En dusjvegg er et fast glassfelt som skiller dusjplassen fra baderommet. Dusjvegger kommer i ulike størrelser. Glassfeltet kan stå alene og skape en eksklusiv og trendy walk-in dusjløsning. Flere dusjvegger kan seriekobles, eller kombineres med dusjdører. Om ønskelig kan du også kombinere en dusjvegg med et dusjforheng. En stang fra dusjvegg mot baderomsveggen er som regel tilleggsutstyr. For å unngå vannsøl utenfor dusjveggen anbefales det å bruke silikon for våtrom eller en T-list i gummi nede ved gulvet. Dersom ditt baderom kun har sluk i dusjen, bør du ikke tette dusjveggen 100 %. Det sikrer mot vannlekkasje på badet. Dusjdør - praktisk eleganse

Sortèr på:
Sortèr på:

Dusjdører – praktisk eleganse

Gi badet mer rom og eleganse med stilrene dusjdører som skiller dusjplassen fra resten av baderommet. Velg mellom ulike glassalternativer, profilfarger og størrelser som passer best den stilen du vil ha på ditt bad. Dusjveggene kan være festet til vegg, eller hengslet i veggen slik at de kan skyves bort når de ikke er i bruk. De fleste dusjdører kan åpnes både innover og utover. Badet føles mer romslig når dusjdørene kan slås innover og kan bli opptil en kvadratmeter større. Dersom døren har en gummilist i bunn, er det vanligvis ikke meningen at denne skal være 100 % tett mellom dusjdør og gulvet. Dusjdører passer utmerket i nisjer på baderommet. Du kan bygge din egen dusjnisje med for eksempel glassbyggersten, og montere dusjdør mellom vegg og glassvegg.

Dusjvegger som hjørnedusj

Dersom du ønsker to dusjvegger som kan lukkes og brukes i et hjørne, kalles dette for et dusjhjørne. Du finner et stort utvalg av hjørnedusjer her. Dusjvegger til hjørner finnes i flere ulike størrelser, både til store og små bad. Har du begrenset plass på badet, vil et dusjhjørne med dører som kan lukkes innover gi ekstra romfølelse. Dusjhjørner finnes i ulike former som for eksempel stilrent buet design og tidløst firkantet design. I tillegg kan du velge blant ulike profiler og glass slik at ditt nye dusjhjørne passer perfekt inn i ditt baderom.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.