Gruppe 1:
Avløp (30)
Servant (155)
Farge Filter:
Modell Filter:
Møbler - Bredde:
40cm (4)
45cm (2)
50cm (6)
55cm (2)
60cm (22)
70cm (1)
80cm (17)
90cm (9)
100cm (15)
120cm (17)
160cm (1)
 
Møbler - Farge:
Hvit (43)
Møbler - Materiale:
Glass (1)

Servant

Servant for veggmontering, heldekkende møbelservant med en- eller to kummer, toppmontert servant for benkeplate, bolleservant og servant for nedfelling. Vi har alle typer servanter til bruk i offentlige miljøer, kontorer, private boliger, hytter og fritisboliger. Vi har handicap servanter spesialtilpasset rullestolbrukere og plassbesparende hjørneservanter for det lille toalettrommet. En baderomsservant, uansett om den monteres på veggen eller på et baderomsmøbel, har standard monteringshøyde på ca. 80 - 85 cm fra gulv til topp av servanten. De fleste servanter har forboret kranhull for enkel montering av servantbatteri og du må vurdere behovet for servant med eller uten overløp. I rom uten sluk er det spesielt viktig med en servant med overløp. De fleste servanter kommer uten vannlås, avløpsrør, bunnventil / klikkventil, bærejern / servantbolter og blandebatteri. Dette, sammen med våtromssilikon, er nødvendig tilleggsutstyr for en komplett installasjon.

Sortèr på:
Sortèr på:

Porselensservant

Porselensservanter blir støpt i former og glasuren blir sprayet på maskinelt. Dette sikrer god holdbarhet over tid og gir en blank og glatt overflate som er lett å rengjøre. Overflaten er bestandig mot de fleste kjemikalier, bortsett fra sterke syrer og sterke baser. Porselen er et keramisk materiale som er levende i produksjonsprosessen, og derfor kan det oppstå ujevnheter eller skjevheter. Servantene brennes ved ca. 1200 °C og krymper en del under brenning. På alle porselensservanter må det påregnes overmål.

Komposittservant

Komposittmaterialer er materialer sammensatt av to eller flere forskjellige materialer. Komposittmaterialet får bedre egenskaper enn grunnmaterialene har hver for seg. Typiske egenskaper for en komposittvask er bedre styrke, slitasjemotstand eller stivhet. De ulike produsentene navngir sine komposittvasker ulikt, ofte basert på hvilke grunnmaterialer de er sammensatt av.

En Solid Surface servant er steinliknende, slitesterk og lettstelt. Solid Surface er solid tvers gjennom og er så nær porefritt som det er mulig å komme. Det betyr at flekker ikke trenger gjennom overflaten, og at servanten er lett å holde ren for smuss og fett.

Støpemarmor, Top Solid og Evermite er andre betegnelser på servanter basert på kompositter. Uansett hvilke servant du velger, kan du være trygg på at den har egenskaper spesielt tilpasset baderommet.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.