Baderomsservant

Baderomsservant for veggmontering på bærejern eller servantbolter. Baderomsservantene er som oftest fremstilt i slitesterk sanitærporselen med glasert utside så vel som innside. Dette gir baderomsvasken en fin overflate, samtidig som den er lett å holde ren og ekstra motstandsdyktig mot riper og kjemikalier. Enkelte badersomsservanter kan kompletteres med hel- eller halvsøyle for å skjule vannlås og avløp. De fleste servantene leveres uten blandebatteri, bunnventil og vannlås. Enkelte vegghengte vasker kommer med nødvendig festemateriell, men som oftest kjøpes dette utenom. De minste baderomsservantene har vi samlet i en egen kategori for deg, akkurat som med toppmontert servant på benkeplate (bolleservant), og servant for nedfelling om du ønsker det.

Sortèr på:
Sortèr på:

Rullestolvennlig baderomsservant

Porselensservanter tilpasset rullestolbrukere kalles ofte for funksjon- eller handicap servant. Disse baderomsservantene er produsert med tanke på rullestolbrukere og har gjerne grunnere basseng og ergonomisk utformet front. Dette gir letter tilkomst og kortere avstand til blandebatteriet. Det grunne bassenget sikrer at rullestolen kommer godt innunder vasken. HC baderomsservant kombinert med grepsvennlig servantbatteri med ekstra lang hendel gir en svært brukervennlig og godt tilpasset brukeropplevelse.

Baderomsservant til hjørne

En hjørneservant benyttes ofte i bad og toalettrom med begrenset plass eller en mer utfordrende rominndeling. Hjørneservanter er plassbesparende og har ofte mye avsettingsplass på sidene. Du finner enkelte hjørneservanter her under kategorien baderomsservant, men flertallet av dem ligger under kategorien liten servant grunnet beskjedne ytre mål.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.