Toalett

Billig toalett - hos Bad.no finner du et godt utvalg av billige toaletter. Vi forhandler utelukkende billige toaletter av kjente produsenter. Dette sikrer tilgang på reservedeler ved fremtidig vedlikehold. Uten tilgang på reservedeler kan et billig toalett raskt bli til et kostbart toalett. Ikke alle toaletter blir levert med toalettsete, og dette må da bestilles i tillegg. Sørg for å kjøpe et toalettsete som passer toalettet du har bestilt. Ønsker du et mer spennende design på ditt klosett, må du som oftest litt opp i prisklasse i forhold til de billigste toalettene. Gulvmontert eller vegghengt toalett?

Sortèr på:
Sortèr på:

Gulvmontert toalett

Gulvmonterte toalett har avløp enten til vegg eller gulv. Toalett med P-lås har av avløp til vegg og toalett med S-lås har avløp til gulv. Gulvmonterte toalett festes til gulv med silikon. Silikonering hindrer at vann kommer under toalettet og du unngår at mugg/sopp får utviklet seg. Det anbefales ikke å bruke skruer til å feste toalettet i gulvet, da disse kan punktere den vanntette membranen, eller risikere å ødelegge varmekablene i gulvet. Bytter du ut et gammelt klosett som tidligere var skrudd fast i gulv, kan det være lurt å velge et gulvmontert klosett med bred fot slik at du skjuler de gamle skruehullene.

Vegghengt toalett

Et vegghengt toalett forenkler renholdet på badet vesentlig. Ikke minst ser det stilig og tidsriktig ut. Du kan velge blant mange design, de fleste med innebygd sisterine. Du kan som oftest velge veggskål og innbyggingssisterine fra ulike produsenter. Trykkplaten derimot bør være av samme merke som sisternen. Velger du vegghengt klosett anbefaler vi alltid at du bruker autorisert rørlegger for montering. Det sikrer deg mot eventuell framtidig vannlekkasje grunnet feil montering.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.