Toalettsete

Sitt godt på toalettsetet! Vi har et stort utvalg av toalettseter i ulike materialer, størrelser og farger. Mange tenker på et klosett kun som en nødvendighet. Men faktum er at toalettet er et av de viktigste møblene i hjemmet. Et sted der det er viktig å sitte godt. Det skal være pent, bekvemt og hygienisk. Pass på å velge et toalettsete som står i stil med toalettet og som passer til resten av baderomsinnredningen. Et gammelt toalettsete har ofte riper eller permanente flekker. Bytter du ut med et nytt toalettsete, vil du for en billig penge gi toalettet eller badet en ansiktsløftning. Alle ønsker seg et pent og innbydende baderom, men viktigst av alt, et baderom som er enkelt å holde rent. Toalettsete er intimvare ihht. angrerettloven §22 bokstav g, velg derfor et sete som passer ditt toalett. Toalettsete med ekstra funksjoner

Sortèr på:
Sortèr på:

Toalettsete med ekstra funksjoner

Toalettsete med ”Soft Close” som gjør at lokket stenges stille og forsiktig. Med et slikt toalettsete er det slutt på bråket når setet slås ned. Et toalettsete med click-funksjon vil forenkle rengjøringen. Click-funksjonen, som også kalles ”Quick Release”, gjør at toalettsetet lett kan hektes av hengslene, slik at rengjøringen blir rask og enkel. Toalettseter kommer i utallige former og farger. Bytte av toalettsete kan være med på å gi badet et nytt uttrykk. Valg av toalettsete vil avhenge av funksjon og formen på toalettet. Det finnes universalseter som passer de fleste toaletter, fordi festene kan justeres 130–180 mm.

Montering av toalettsete

Montering av et nytt toalettsete er enkelt. Vask toalettet godt før du monterer det nye setet og følg monteringsanvisningen som følger med toalettsetet. Det er ikke gitt at alle seter passer på alle toaletter. Ta derfor mål av avstanden mellom hullene på ditt toalett. Avstanden kan variere på de forskjellige toalettene. Mange toalettseter har justerbare fester, slik at det passer til mange forskjellige toalett. Vær også oppmerksom på at enkelte toalett har en fasong som ikke passer til standard toalettseter.

NB! Av hygieniske grunner kan det være lurt å bytte toalettsette med jevne mellomrom. Ikke vent med å bytte toalettsete til du skal pusse opp badet!

Intimvare - toalettsete med brutt forsegling er intimvare og kan ikke returneres ihht. angrerettloven

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.