5556 5556 5556 5556 5556

Cinderella Urinal

Luktfri, Uten Bruk av Vann, Unisex

  • Unisex modell - passer begge kjønn
  • 3 års garanti fra produsent
  • Hygienisk
  • Vannfri toalettløsning
Varenr: 101386
5 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Butikklager: Bestillingsvare (6 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Cinderella Urinal

En luktfri toalettløsning uten bruk av vann

Cinderella Urinal er en vannfri toalettløsning som er spesielt beregnet til urinering. Den egner seg meget godt som avlastningstoalett til Cinderella forbrenningstoaletter. Urinen ledes ut til egnet mottak som for eksempel et sandfilter eller en samletank. Urinalen brukes helt uten vann og er 100% luktfritt.

Enkel montering

Cinderella Urinal er enkel å installere, og man velger selv om avløpsrøret skal gå igjennom gulv eller vegg. Det benyttes 50 mm avløpsrør til egnet mottak. Urinalet festes til underlaget med skruer eller ved å bruke silikon. Når Cinderella Urinal er montert og avløpsrør til mottak er tilkoblet, er toalettet klar til bruk.

Unisex modell

Cinderella Urinal er en unisex-modell som kan brukes av begge kjønn og anvendes kun til urinering. Det er utstyrt med en membran luktsperre, som hindrer lukt i toalettrommet. Løsningen krever ikke sperrevæske eller vann for å fungere, og er derfor alltid frostsikker.

Detaljer og spesifikasjoner

  • Sittehøyde: 420 mm
  • Høyde: 460 mm
  • Bredde: 341 mm
  • Dybde: 500 mm
  • Vekt: 6 kg
  • Avløpsrør: 50 mm

Toalettpakker - urinal og forbrenningstoalett

Siden Cinderella Urinal egner seg så godt som avlastningstoalett til Cinderellas øvrige, miljøvennlige forbrenningstoaletter, både markedsleder Classic, den avanserte Comfort og strømfrie Freedom (tidligere GAS) tilbys denne som pakkeløsning ved anskaffelse av Cinderella forbrenningstoaletter.

Husk at 4 av 5 toalettbesøk er som regel kun urinering. Ved å kombinere Urinal og forbrenningstoalettet, reduseres både strøm- eller gassforbruket i tillegg til forbruk av toalettposer.

Rengjøring og vedlikehold

Produktet rengjøres med en myk og våt klut. Unngå bruk av tørre kluter eller hard skrubbing, det vil lage riper i produktet. Skyll godt etter rengjøring. Rengjøringsmidler: De fleste husholdningsrengjøringsmidler, unntatt produkter med klor. Bakteriedrepende såper med vannstoff kan benyttes til desinfeksjon Unngå kontakt med: Fruktjuice, saft, vin, klor, løsemidler, vann over 80°C og produkter med slipestoff.

TIPS! Benytt nøytral olje for å smøre luktsperren. Dette vil bevare dens funksjonalitet. For å få opp silen hvor luktsperren er montert, benytt en krok som går gjennom hullene i silen. Bruk av skrujern eller lignende på utsiden av silen kan gi riper i plasten.

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Toalett
Gruppe 2 Forbrenningstoalett
Gruppe 3 Cinderella
Produsent Cinderella


Tilbehør
Alternativer
Support
5556
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.