Bad.no + HomewithMila = Drømmebadet for 2021!

Sammen med interiørprofilen Emilie Frøyland, bedre kjent som HomewithMila, skal Bad.no pusse opp Emilie sitt bad i løpet av de neste ukene. Det blir spennende å følge med på dette oppussingsprosjektet, og vi oppfordrer alle som skal pusse opp badet nå eller i fremtiden til å følge HomewithMila for oppdateringer hver uke. Kanskje det til og med er en rabattkode å finne ved å følge med.

Vi vil i tillegg publisere spennende artikler og intervjuer med Emilie slik at du kan lære mer om hva man bør tenke på når man skal pusse opp et bad.

Emilie Frøyland instagram HomewithMila

Emilie Frøyland - bedre kjent som HomewithMila

Emilie er en interiørinfluenser som er lidenskapelig opptatt av å pusse opp. Selv om dette ikke er Emilie sin hovedjobb, brenner hun for faget interiør og hun elsker å dele masse gode tips og råd med sine følgere. Samtidig elsker hun å lage inspirerende innhold i form av bilder og videoer.

Emilie har nettopp pusset opp en leilighet i Oslo sentrum sammen med kjæresten sin hvor hun dokumenterte hele prosessen fra A - Å på instagram og Tiktok. Responsen har vært så stor at flere av hennes videoer har gått viralt og hun har flere tusen følgere som ønsker å vite alt om hennes oppussingsprosjekter. Etter oppussingssuksessen av første leilighet bestemte Emilie seg for å pusse opp leilighet nummer to som ligger rett over den de nettopp har pusset opp. Hun vil nok en gang dele hele prosessen med sine følgere og ønsker i den anledning å jobbe med gode leverandører som er spesialister på sine fagfelt. Da Bad.no ble kjent med Emilie og hennes prosjekter var det ingen tvil om at de ville jobbe sammen.

HotwithMila Emilie har pusset opp badet i leiligheten sin

Bad med elegant hotellfølelse

Emilie har en nøytral stil, hun liker rene og enkle linjer, men er ikke redd for skille seg ut og hoppe på nye trender. Denne gangen skal badet hun pusser opp være mørkt og det skal gi en elegant hotellfølelse. Samtidig skal hun benytte seg av smarte løsninger som må til når man har et lite bad.

Instagram | Emilie Frøyland
Følg HomewithMila her

HomewithMila Instagram konto

Arbeidet er i full gang

Arbeidet på Emilie HomewithMila sitt bad er i full gang

Produktene Emilie har valgt ut til sitt bad

Emilie ønsker å gå for et enkelt og stilrent bad med sorte kraner, sort møblement og sort dusjløsning.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.