Produsent:
Gruppe 1:
Toalett (27)
Gruppe 3:

Hyttetoalett

Forbrenningstoalett til hytta! Hyttetoalett kan være en god løsning for de som ikke har innlagt vann. Du får et toalett på størrelse med et vannklosett, med en liten askeskuff å tømme en gang i uka. Disse toalettene er i dag blant de mest populære på markedet for hytteeiere. Enkel installasjon og tømming, samt lite eller ingen lukt er fordelen med et hyttetoalett. De fleste hyttetoalett benytter strøm, men det finnes også modeller som benytter gass til forbrenningen. Tips til montering av hyttetoalett

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering av hyttetoalett

Hyttetoalettene krever ikke vann - men du må ha installert strøm for de fleste modellene. Prinsippet er ganske enkelt: En forbrenningsovn brenner opp alt avfall til aske. Absolutt alt! De er luktfrie, hygieniske, produserer ekstremt lite avfall, og er på samme størrelse som et vanlig toalett. Det er enkelt å montere og enkelt å bruke! Alt du trenger å gjøre er å skifte askebeholderen når den er full. De nyeste modellene er både sikre og rimelige i bruk.

Cinderella hyttetoalett

Cinderella har moderne forbrenningstoalett, der avfallsproduktene urin og ekskrementer forbrennes ved høy temperatur til minimal askemengde. Cinderella er et av de mest populære merkene på det norske markedet. Toalettet kan benyttes alle steder der det finnes elektrisitet, som i bolighus, fritidsboliger, hytter, arbeidsbrakker og båter. Toalettet trenger ikke vann for å fungere. Askemengden etter normalt bruk av 5 personer i en uke får plass i en vanlig tekopp. Cinderella Classic er norskprodusert og godkjent av NEMKO. Produktet er barnesikkert og har et design som passer godt selv for de mest designbevisste.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.