Produsent:
Latona (3)
Gruppe 1:
Renhold (12)
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Latona (3)
Pris:

Avløpsåpner

En god avløpsåpner forebygger, renser og åpner opp tette avløp. Normalt kan en avløpsåpner brukes i alle vanlige kummer, vasker og gulvsluk uten å skade hverken porselen, plast eller rustfritt stål. Velg gjerne en tilnærmet luktfri avløpsåpner som egner seg like godt til bruk på produksjonskjøkkener, skoler, kontorbygg og offentlige instanser, som til private kjøkken, bad og toaletter. Avløpsåpneren dreper illeluktende bakterier og løser opp fettavleiringer, såperester, hår, slam og lignende. De fleste avløpsåpnere kan brukes forebyggende og smører rørene og forhindrer rask tiltetting. Vi fører bare renseprodukter til avløp anbefalt og brukt av profesjonelle rørleggere.

Sortèr på:
Sortèr på:

Fjern blokkeringen uten kjemiske midler

Er du opptatt av miljøet vil du kanskje unngå å bruke kjemiske midler til å åpne tette avløp. Når rørene har tettet seg kan det være nyttig med en avløpsåpner i form av en god gammeldags vakuumpumpe. Den bruker du ved å dytte den ned over avløpet og trekker tilbake så hardt du kan. Har proppen som tetter rørene satt seg fast langt nede i rørene, kan den fjernes med en stakefjær. En stakefjær er en avløpsåpner i form av en lang ”snor” av fjærstål med en kule på toppen. Den skal tres inn i røret for å ødelegge det som er årsaken til proppen. Er du usikker på hvordan du skal bruke denne bør du overlate jobben til en rørlegger, slik at du ikke ødelegger rørene. Det kan bli en kostbar affære hvis du må bytte ut rørene etter feil bruk av avløpsåpner.

Forebygge tette rør

Tenk på hva du skyller ned i vasken, så slipper du kanskje å bruke avløpsåpner! Flytende fett og matrester kan føre til at rørene tetter seg. Varmt matfett som stivner i rørene, danner lag med fett som etter hvert kan føre til tette avløp. For å unngå dette kan du la gryten med fett stå til fettet har stivnet og blitt kaldt. Fettet skrapes ut og kastes i søpla, før du vasker gryten i varmt såpevann. Kaffegrut skal også i søpla, og skal ikke skylles ned i vasken. For å unngå at matrester og små objekter setter seg fast i avløpet er det viktig å bruke en rensesil som stopper dette før det havner i avløpet. Hell gjerne kokende varmt vann i kummen ofte. Det bidrar til at fettansamlinger løser seg opp og du vil unngå at det blir en propp og tette rør.

Avløpsåpner mot tette rør

Den enkleste måten å bli kvitt tette rør på er å bruke flytende avløpsåpner. Vi har bare gode erfaringer med f.eks. Norenco, Latona, A-collection og Novipro avløpsåpner som trenger gjennom vannet og løser opp der det er tett. Disse finnes i flere varianter, slik at du må velge den som tar hånd om ditt problem på best mulig måte. Enten det er kjøkkenvasken, dusjen eller andre steder det har gått tett. De er skånsom mot rørene, og vil forhindrer at rørene tetter seg raskt igjen. Du blir også kvitt illeluktende bakterier med en god avløpsåpner.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.