Sentralstøvsuger

En sentralstøvsuger er en støvsuger som gir bedre inneklima og dermed bedre helse. De fleste av oss tilbringer ca. 90% av tiden innendørs. God inneluft og godt renhold i hjemmet er derfor svært viktig. Dette skaper bedre trivsel og helse. Ved å støvsuge med en vanlig støvsuger blåses mikrostøvet og gasser ut i rommet igjen. En sentralstøvsuger fjerner dette fra boligen, og gjør at du kan puste inn friskere luft. Sentralstøvsuger anbefales derfor av allergispesialister som bl.a. Norges Astma- og Allergiforbund. Hvorfor velge sentralstøvsuger?

 

 

Sortèr på:
Sortèr på:

Hvorfor installere sentralstøvsuger?

 • Enkel montasje
 • Lavt støynivå
 • Selvrensende filter
 • Ergonomisk design
 • Kostnadsvennlig
 • Anbefales av Norges Astma og Allergiforbund

Sentralstøvsuger er energieffektiv

Østberg CVS og Beam sentralstøvsugere har lang levetid og er svært driftssikre. Energieffektive motorer som gir høy sugeeffekt og lavt strømforbruk, samtidig som maskinene er svært kraftige. I tillegg holder de et lavt støynivå. Du kan velge mellom modell med syklonutskiller eller modell som benytter støvsugerposer.

Enkel montasje av sentralstøvsuger

Østberg og Beam sentralstøvsugere monteres lett uansett om det planlegges inn i et hus under bygging, eller i en eksisterende bolig eller hytte. Anlegget skjules enkelt i sjakter, kott eller skap, under trapper, over loft, i kjeller, ved siden av pipe eller avløpsrør eller i hule skillevegger. Det trengs ingen spesialverktøy, og de fleste gjør faktisk jobben selv. Vi har alt du trenger av rør og tilbehør.

Selvrensende system

De fleste sentralstøvsugere vi forhandler er utstyrt med eksklusive, selvrensende filtre. Med det høyteknologiske stoffet som Gore-filteret er laget av, unngår du at partikler setter seg fast. Du slipper derfor å tenke på rengjøring eller bytte av filter i din sentralstøvsuger.

GORE-Tex filter

Det starter med at skitt og støv suges ut av huset direkte til sentralstøvsugeren. Her samles det i beholderen ved hjelp av syklonutskilleren. Større smusspartikler og allergener skilles ut fra støvsuget luft. Deretter fanger GORE-Tex filteret partikler, så små som 0,3 mikron i størrelse, inkludert tobakksrøyk, bakterier og mugg. Avgasser føres så videre som eksos ut av huset.

GORE-Tex er så effektivt at eksosen fra maskinen ikke må føres ut av boligen. Likevel anbefaler vi at du gjør dette, der det er mulig. Et godt alternativ er å velge en sentralstøvsuger som kan påmonteres et HEPA filter. HEPA står for High Efficiency Particulate Air og brukes for å fange opp de fineste støvpartiklene som kan trigge astma- og allergisymptomer. Filteret må byttes hvert år.

Den suverent beste ytelsen

 • Filtrerer ut 98% av partiklene som har størrelsen 0,3 mikron og større
 • Ingen behov for rengjøring eller bytting av GORE-Tex filter
 • Filteret renser seg selv hver gang systemet slås av
 • Ingen tap av ytelse
 • Forlenger motorens levetid
 • Ingen poser kreves (valgfritt å benytte)
 • Utblåsing av avgasser ut av boligen er valgfritt (men anbefalt)
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.