Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:

Støvsuger

En støvsuger er enkel å montere i både nye og eldre boenheter. De fleste klarer å montere støvsugeren selv på noen timer. Sugeenheten bør om mulig plasseres inne i en bod, teknisk rom, garasje, grovkjøkken, vaskerom eller lignende. Om støvsugeren plasseres i et kaldt rom, bør suge- og utblåsningsrør isoleres for å forhindre kondens. I to- eller fler etasjes bolig anbefaler vi at enheten plasseres i den nederste etasjen. Når du velger plassering for maskinen bør du ta hensyn til at utblåsningen ikke forstyrrer naboer eller deg selv. Montering av sugeenhet.

 

 

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering av sugeenheten

Sugeenheten monteres i garasje, kjeller, bod eller annet tørt rom. Støvsugeren skal aldri monteres i fuktige rom. For montering trengs veggfeste, tilkoblingsdel og lyddemper. Disse delene finner du normalt i sugeenhetens støvbeholder. Reserver en 16A sikring for sentralenheten.

Når du har montert opp sugeenheten på veggen, kobles lavvoltsledningen til koblingspolene og kontakten settes inn i stikkontakten. Test starten med den manuelle bryteren på enheten. Sentralstøvsugeren er nå klar til bruk. Har enheten sugekontakt, kontrollerer du denne ved å plugge inn slangen i kontakten. Nå kan du begynne å bruke din støvsuger.

Bruk ikke lim når du kobler til rørsystemet til selve sugeenheten. På denne måten er det enkelt å ta ned støvsugeren for service. Støvsugeren er beregnet til støvsuging av vanlig husholdningstøv og skitt. Den skal ikke benyttes til støvsuging av byggavfall, aske eller vann. Dersom du skal støvsuge slike ting må du bruke en utskiller.

Utblåsning ved sugeenhet

Utblåsningsrøret bør være så kort som mulig, derfor bør støvsugeren plasseres så nær yttervegg som mulig. Utblåsningsrørets lyddemper kan monteres både vertikalt og horisontalt. Om enheten plasseres i et kaldt rom, bør utblåsningsrør isoleres for å forhindre kondens.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.