12667 12667

Ifø Solid Dusjhjørne SVH VK 70x90 cm

Hvit Profil, Skyvedør,Klart Glass,H195cm

Varenr: 6306628
6 695,-
Velg Variant her:
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Butikklager: Bestillingsvare (18 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Ifø Solid Dusjhjørne SVH med hjørneinngang og to skyvedører. Modellen leveres i klart herdet sikkerhetsglass og du kan velge mellom hvitlakkerte profiler eller aluminiumsprofiler. Det er mulig å kombinere dusjhjørnet med Solid Fast Dusjvegg SV og nødvendig koblingsprofil, for eksempel om du ønsker å lage en dusjløsning for rettvegg. Dusjen leveres i størrelsene 70x90, 90x70m 80x80 og 90x90 cm, høyde er 195 cm. Veggprofil har 2 cm justering, så for eksempel en 70x90 hjørnedusj = 69-71 x 89-91 cm.

Ifø Solid Dusjhjørne SVH

Ifø Solid SVH med hjørneinngang er en praktisk og romslig dusjløsning. Dusjveggene er dessuten enkle å holde rene. Lett å montere. Skyvedørene er vippbare for enkel rengjøring og har hjul oppe og nede. Dørene har i tillegg integrert sikkerhetsfunksjon som hindrer at de hopper av. Magnetlisten gjør at de er helt tette.

Gulvsokkelen har innebygget justeringsskrue og gulvtetning som tar opp ujevnheter i underlaget på opptil 2,5 cm. Dette sammen med integrerte tetningslister i veggprofilen gjør at det trengs minimalt med silikon ved montering. Vegger og dører er produsert i herdet sikkerhetsglass.

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Dusj
Gruppe 2 Dusjhjørne
Gruppe 3 Ifø
Produsent Ifø
Størrelse 70 x 90 cm


Support
12667
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.