Produsent:
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:

Kjøkkenvifte

Velg riktig kjøkkenvifte. Det finnes kjøkkenvifter til store og små husholdninger. Har boligen din en spesiell innebygget ventilasjonsløsning må du ta hensyn til dette når du velger ny kjøkkenventilator. Du kan også tilpasse en ventilator med en reguleringsventil, hvis kjøkkenviften du ønsker deg ikke passer med husets ventilasjonsløsning. I tillegg til å velge design og teknisk løsning, må du ta hensyn til hvilken kapasitet kjøkkenviften bør ha. Viftens kapasitet er som regel mellom 375—600 kubikkmeter per time. Et stort kjøkken krever høyere kapasitet på viften, som skal kunne bytte ut luften i rommet minst 10 ganger i timen.

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering og vedlikehold av kjøkkenvifte

Montering av kjøkkenvifter bør overlates til fagfolk og tilkobling av viften til det elektriske anlegget skal alltid gjøres av en elektriker. Det er også viktig å ta hensyn til eksisterende system og avtrekksrør slik at dette passer sammen med ny ventilator. En god kjøkkenventilator tar det meste av dampen og fettet fra stekepanna. Ved å vaske filtrene til ventilatoren minst en gang i måneden, vil filtrene effektivt ta seg av matosen. På nye ventilatorer er det som regel enkelt å fjerne filteret, som kan settes i oppvaskmaskinen for rengjøring. Les bruksanvisningen for din nye kjøkkenvifte nøye slik at du gjør dette riktig!

Design eller funksjonalitet?

Eller hva med begge deler? En lekker kjøkkenvifte som sørger for at luften holder seg frisk og fri for damp og matos fra komfyren. Husk at en ventilator over en kjøkkenøy må ha høyere kapasitet enn en vifte plassert i underkanten av et overskap. Kjøper du en kjøkkenventilator med større sugekapasitet enn minimumsbehovet, vil du kunne redusere støynivået. Kjøkkenviften trenger da ikke å kjøres på maks effekt, og det blir derfor mindre støy. Ventilatoren bør dekke hele kokeområdet, men velger du likevel en designvifte som dekker mindre deler av koke– og stekeområdet må du sikre deg at viften har ekstra god sugekraft.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.