Produsent:
Intra (20)
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Intra (20)

Minikjøkken

Et minikjøkken inneholder som regel alt det du trenger til kjøkkenet og måler ikke mer enn 100—150 cm i bredden. Kjøleskap, kokeplater, vask og skap, alt integrert i en modul som tar liten plass. Kjøleskapet som er integrert i minikjøkkenet er som regel på ca 100-120 liter med en liten frysedel. 2 kokeplater er standard, men komfyr må som regel kjøpes i tillegg. Tips til montering av minikjøkken

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering av minikjøkken

Før du monterer ditt nye minikjøkken må du lese monteringsanvisningen nøye og sørg for at hovedvannledningen er stengt. Er du usikker på kobling til vannrør bør du kontakte en autorisert rørlegger for å sikre riktig montering. Blandebatteri er ofte tilleggsutstyr. Husk at blandebatteri skal koples til med kaldtvannsrøret til høyre og varmtvannsrøret til venstre. Ikke alle minikjøkken kommer med vannlås. Vannlås kjøpes da som nødvendig tilleggsutstyr for komplett installasjon.

Plassmangel? Minikjøkken løser det!

Et minikjøkken gir deg et komplett kjøkken og tar minimalt med plass. Det passer ypperlig for deg som trenger et lite kjøkken på hytta, hybelen eller rett og slett har begrenset plass. Kanskje du trenger et lite kjøkken i vinterhaven for lett tilgang på kalde forfriskninger en varm sommerdag? Eller et minikjøkken i kjellerstuen eller i loftstuen til glede for familiens tenåringer? Et minikjøkken gjør det enkelt å sette opp et ekstra lite kjøkken uten store kostnader.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.