Produsent:
Intra (13)
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Intra (13)

Utslagsvask

Alle utslagsvasker og vaskekar fra våre kvalitetsprodusenter har et festesystem som gjør monteringen enkel, samtidig som den sikrer et stabilt og godt feste til veggen. Utslagsvaskene har en bakplate som beskytter veggen slik at bakterier og smuss ikke får feste. Vaskekarene benyttes typisk i vaskerom, på skoler, sykehus, på hytta, på verkstedet eller i garasjen. Vaskekarene poleres flere ganger slik at overflaten blir sterk og ikke minst skinnende blank. Finnes i ulike størrelser for montering på vegg eller nedfelling i plate. Utslagsvaskene, vaskekarene og skyllekarene er i rustfritt stål, som er et miljøvennlig og robust materiale.

Sortèr på:
Sortèr på:

Utslagsvask på vaskerommet

En utslagsvask på vaskerommet bør være stor nok til grovrengjøring og til å fylle opp vaskebøtten. En utslagsvask kan monters nedfelt i benkplaten på vaskerommet, eller monteres direkte på vegg. Les monteringsanvisningen nøye før du monterer ditt nye skyllekar. Det er viktig at vaskekaret blir stabilt og godt festet til veggen. De fleste utslagsvasker som henges på veggen har enkle festesystem som gjør monteringen lett. Blandebatteri må som regel bestilles separat, det samme gjelder ventil med eller uten overløp og eventuelt en vannlås. Ofte går avløpet til vaskekaret direkte til sluk. I slike tilfeller behøver du ikke egen vannlås til vasken. Til mange av vaskekarene er det er mulig å bestille tilbehør som avrenningsrist og bøtterist.

Veggmontert eller nedfellbart skyllekar

Vil du ha et lekkert og ryddig vaskerom bør du velge en nedfellbar utslagsvask. Den felles ned i benkeplaten og skyllekaret blir til dels skjult bak skapdører og skuffer, som også er praktisk for oppbevaring. Har du et vaskerom for grovrengjøring og vask av skitne støvler og hundepoter? Da vil kanskje en veggmontert utslagsvask være et fornuftig valg. En veggmontert utslagsvask kan du få både med og uten veggpanel. Veggpanelet beskytter veggen effektivt mot vannsøl, og hindrer bakterier og smuss fra å feste seg. Dette forenkler rengjøringen.

Nyttig med utslagsvask i vaskerommet

Har du plass til en stor utslagsvask i vaskerommet kan den være til god nytte for et renere hjem og en enklere hverdag. En utslagsvask er nyttig til tøy som krever håndvask. Har du ekstra skitne klær har de også godt av en oppskylling i utslagsvasken før de skal i vaskemaskinen. Spesielt med små barn i huset er et stort skyllekar kjekk å ha. Det å kunne skylle sand fra dresser og regntøy, skylle bort oppkast og bleieuhell gjør renholdet enklere for småbarnsfamilier.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.