Norsk Rørallianse (NRA)

Sammen om de beste løsningene

Norsk Rørallianse (NRA) ble etablert i august 2002 som selskap og deltaker eid samarbeidsorgan. NRA er et forpliktende samarbeid mellom noen av de beste, store frittstående regionale norske rørentreprenører.

Allier Gruppen er medlem av NRA.

Alliansen skal bidra til å styrke bedriftenes fremtidige konkurranseevne og utvikling i forhold til tverrfaglige nasjonale og internasjonale aktører. Alliansen tar sikte på å utnytte kombinasjonen av bedriftenes lokale markedsforankring, fleksibilitet og nære forhold til sine ansatte, med fellesskapets synergieffekter.

Lokal trygghet

Selskapene i Norsk Rørallianse er solide og veletablerte. De er godt forankret og har en sterk merkevare i sine lokale markeder.

Kvalitet

I Norsk Rørallianse samarbeider vi tett med våre oppdragsgivere. Vi er en profesjonell, solid og seriøs samarbeidspartner på de byggeprosjekter vi er involvert i. Vi har fokus på å effektivisere utførelsen av arbeidet og kvalitetssikre jobben vi gjør, og sikre at oppdragsgiveren sitter igjen med et best mulig sluttprodukt.

Kompetanse

NRA satser på kompetanse. Vi har utviklet et utdannelsesprogram på høyskolenivå for våre medarbeidere. Målet med programmet er å utvikle ferdigheter og kunnskap, innsikt og forståelse for hvordan den enkelte kan bidra til å styre mot ønskede resultater i egen bedrift, lokasjon eller avdeling.

Godt håndverk ligger i vårt dna

Fagområdene i Norsk Rørallianse er mange. Vi tilbyr alt av rørleggertjenester, trygt og fagmessig sikkert utført til både privat- og proffmarkedet.

Hoveddelen av vår virksomhet ligger på store prosjekter, som rørentreprenør på oppdrag fra offentlige eller private oppdragsgivere. Oppdragene strekker seg fra nye installasjoner, service og vedlikehold innenfor industri, næringsliv, offentlige bygg og boligmarkedet m.m.

Vi er også godt etablert på privatmarkedet med butikkutsalg, nettbutikk og egne serviceavdelinger.

Bad.no svart/hvitt logo med lenke til forsiden av nettbutikken

Allier Gruppen sin logo i svart/hvitt med lenke til Allier - lenken åpner i nytt vindu

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.