Produsent:
Blucher (26)
Jafo (32)
Smedbo (15)
Vieser (11)
Gruppe 1:
Avløp (90)
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Blucher (26)
Jafo (32)
Smedbo (15)
Vieser (11)

Slukrist

Slukrist ute på gulvet! De mest vanlige slukristene er kvadratiske i børstet eller blankt stål. Du finner likevel stor variasjon og mange ulike mønster blant de tradisjonelle slukristene. Du kan også få runde rister med eller uten uthugg. Disse tradisjonelle slukristene fungerer fint der hvor det estetiske ikke er vesentlig. Har du et nyoppusset bad, hvor blandebatterier og baderomsinteriør er valgt ut med omhu, bør du vurdere å tenke like nøye over hvilken slukrist du velger. Merkostnaden for en designrist trenger ikke være stor. Slukrist for den designbevisste

Sortèr på:
Sortèr på:

Slukrist for den designbevisste

Vi kan tilby mange tiltalende slukrister, med stor variasjon i form og mønster. Hva med en slukrist med skrift eller farge? Du kan få slukrister som minner om en enkel flis, eller integrere selvvalgte fliser i selve slukristen. Hva med å legger en slukrenne helt inn til veggen, så slipper du en dominerende slukrist midt på gulvet. Mulighetene er mange hvis design er viktig for deg.

Slukrist

Slukristen er det som vises av sluksystemet. Det vil si at slukristen hindrer oss i å se det som skjuler seg nede i sluket. En slukrist skal være enkel å løfte av for effektiv rengjøring av sluket. Husk å rengjøre slukristen på begge sider når du renser sluket. Du får slukrister med og uten uthugg. Vær oppmerksom på at det er forskjell på hvor lang tid vannet bruker på å passere gjennom de ulike slukristene. Har du høyt vannforbruk kan det være lurt å velg en rist med ekstra god avrenning.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.