Rør i Rør

Med et rør i rør system (tappevann) er risikoen for vannlekkasjer minimal. Tappevannsystemet er lagt opp med doble rør koblet til et fordelerskap på veggen. Vannet renner i det indre røret, og skulle det oppstå en vannlekkasje vil det ytre røret sikre at lekkasjen holder seg inne i rørene. Det er mulig å skifte ut det indre røret uten at vegger eller det ytre røret må brytes opp. I fordelerskapet samles fordelerne til alle rørene i boligen. Her skal du ha oversikten over kursene til alle tappesteder i boligen. Et rør i rør system tilfredsstiller lovens krav

Sortèr på:
Sortèr på:

Rør i rør tilfredsstiller lovens krav

I plan– og bygningsloven stilles det krav til at alle vanninnstallasjoner skal være sikret mot lekkasjer. Det innebærer at rør og deler skal kunne skiftes ut ved behov. Et rør i rør system er en nyttig løsning som tilfredsstiller lovens krav. Vannrør som er defekte vil da kunne trekkes ut og erstattes med nye uten å foreta bygningstekniske inngrep. Dette forutsetter at rørbøyene har tilfredsstillende stor radius og at rørlengden ikke er så lang at utskifting blir vanskelig. På grunn av frostfare bør man ikke legge vannrør i ytterkonstruksjoner. NB! Anlegget skal monteres og trykkprøves etter gjeldende regler!

Unngå lekkasjer

Hold øye med ditt fordelerskap. Oppdager du vannsøl kan det være fra en lekkasje i rørene. Steng da straks ventilene i skapet og kontakt rørlegger. Fordelerskapet skal lede overflødig lekkasjevann til sluk. Avløpet til sluk skal være brutt, slit at en eventuell lekkasje kan bli oppdaget før den ledes til sluket. Installeres det lekkasjestoppere med fuktfølere, vil det gi den beste sikkerheten mot eventuelle vannskader.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.