10%
17613

Svedbergs DK 80 Servantskap Box Two

L80xD45xH52cm, Hvit/Blond Eik, Uten Grep

Varenr: A138081
10 344,-Kampanjepris
11 494,-Ordinær pris
Velg Variant her:
Velg Variant her:
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Butikklager: Bestillingsvare (12 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Svedbergs DK L:80xD:45xH52 cm servantskap hvit / blond eik, Box Two

2 skuffer uten håndtak, Easy Clean vannlås og krom bunnventil

Svedbergs DK 80 servantskap for Falster og Svale servant og valgfritt Svedbergs håndtak / grep. Servant og håndtak medfølger ikke og kjøpes separat. Servantskapet har 2 skuffer med dempet, lydløs myklukking. Inkludert i leveransen er en svært praktisk Easy Clean vannlås og krom pop-up bunnventil. Velg mellom Box Two skuffeinnredning, en treinnredning i eik og to løse, litt mindre treskuffer eller Box Two+. Box Two+ innebærer trelokk til de løse skuffene og tresider til skuffegavlene.

Svedbergs DK

Designerne Morten Voss og Stinne Knudsen står bak møbelserien DK. De har hentet inspirasjon fra skandinavisk designtradisjon, med fokus på det praktiske så vel som det estetiske. Møbelserien har et enkelt og luftig uttrykk som passer på mange bad.

Benstativ skaper rom

Blant produktene for Svedbergs DK er benstativene av stål noe som utmerker seg. En designdetalj som skaper karakter, luft og romslighet. Det finnes noe grafisk ved produktene og en omtanke for detaljenes betydning.

Servanten Svale

Tynt og elegant, men samtidig funksjonelt og holdbart. Velger du Svale, får du begge deler. Solid Surface er et svært formbart og lettstelt materiale. Hvis du mister noe på det slik at det blir en sprekk, kan det repareres slik at det fremstår som nytt.

Falster porselensservant

Servanten Falster er stilren og minimalistisk i sin fremtoning. Høyden på den supertynne kanten er bare 14 mm.

Produktfordeler og egenskaper

 • Svenskprodusert
 • 10 års garanti
 • Fabrikkmontert
 • Svært enkelt festesystem for veggmontering
 • 2 myktstengende skuffer
 • Kraftige og solide skuffeskinner
 • Box Two eller Box Two+ skuffeinnredning
 • Easy Clean vannlås
 • Krom pop-up bunnventil
 • Valgfritt Svedbergs håndtak (kjøpes separat)
 • Svale solid surface eller Falster porselensservant (kjøpes separat)
 • Passer også Svedbergs benkeplate for bolleservant
 • Kan kompletteres med DK benstativ

Easy Clean vannlås

Servantskapet inkluderer Svedbergs Easy Clean vannlås og bunnventil i krom. Den smarte vannlåsen gjør det svært enkelt å rense avløpet og holde den ren. Vannlåsen trekkes opp ovenifra og du trenger derfor ikke å demontere den inni underskapet som en tradisjonell vannlås.

Box Two / Box Two+ skuffeinndeler

For DK inngår det gjennomarbeidede skuffekonseptet Box Two med treinnredning i eik og to løse treskuffer. Mot et tillegg kan du få Box Two+, noe som innebærer trelokk til de løse skuffene og tresider til skuffegavlene. Tresidene gir en illusjon av at hele skuffen er av tre. Skuffeinndeleren ånder av stil og funksjon.

Svedbergs DuraDry lakk

Forma er malt med flere lag lakk som tåler våtromsmiljøer. Med flere-lag-lakk teknikken skapes en beskyttende overflate som hindrer fukt å trenge inn i skrog og fronter. Svedbergs enestående lakkeringsmetode 3+2, DuraDry, gjør møblene fuktbestandig og gir dem lang levetid. Med tre strøk grunnlakk som tørkes med UV-lys. To strøk topplakk som lufttørkes slik at møblene blir ordentlig slitesterke. Syreherdende maling og lakk som trenger godt inn i materialet og forsegler mot fuktighet, gjør at møblene lever lenge.

Kun ekte trefiner

Til alle fronter som ikke er malte, bruker Svedbergs ekte trefiner. Både skrog og fronter får ekte trefiner. Frontene lakkeres så med to lag matt klarlakk for å få en vakker og fuktbestandig ytterside. Eikefiner har en naturlig variasjon i farge og struktur.

Ferdigmontert og klart

Svedbergs ferdigmonterer Forma baderomsmøbler slik at alle skuffer og dører er på plass, og de sjekker det elektriske. Det innebærer minimalt arbeid for deg eller din håndverker. Når produktene forlater fabrikken i Dalstorp, vet du at alt fungerer. Det betyr trygghet for både deg og oss.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Hvit / Blond Eik
Gruppe 1 Baderomsinnredning
Gruppe 2 Servantskap
Gruppe 3 Svedbergs
Produsent Svedbergs
Skuffeinnredning Box Two


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.