Produsent:
CTC (1)
Høiax (5)
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:
CTC (1)
Høiax (5)
Modell Filter:
Type Filter:

Benkebereder

Benkebereder i bolig. Med en benkebereder vil du enkelt kunne skjule berederen bak skapdører. En benkebereder tar som regel liten plass og de minste er det plass til under oppvaskbenken på kjøkkenet. Bor du i en leilighet med begrenset plass vil en benkebereder være et godt valg. Velg riktig benkebereder i forhold til antall personer i husstanden. Du får benkeberedere tilpasset 1-2 personer, 2-3 personer, 3-4 personer og 5-6 personer. Velger du en av våre benkeberedere som varmer opp vannet på rekordrask tid, vil selv en liten bereder gi mye varmt vann. Benkebereder på hytta

Sortèr på:
Sortèr på:

Benkebereder på hytta

Små benkeberedere som krever minimalt med plass kan likevel være effektive. På hytta er det ofte dårlig plass og ikke alltid mulighet til å installere en bereder i ønsket størrelse. Da er det viktig med en benkebereder som raskt varmer opp vannet igjen. En benkebereder på 20 liter gir ca 40 liter ferdigblandet vann og holder til ca 1 liten dusj. NB! Hvis hytta kun benyttes om sommeren, og den ikke står isolert, må varmtvannsberederen tømmes for vann når hytta gjøres klar for vinteren. Ellers er det risiko for at vannet i berederen fryser til is, som kan forårsake sprekker i berederen.

Montering og vedlikehold

En benkebereder skal i utgangspunktet monteres i rom med sluk. Dersom det ikke er sluk i rommet, er det krav til bruk av lekkasjestopper for å sikre mot vannlekkasjer. Den skal alltid plasseres i vater mot underlaget, slik at den står helt i loddrett stilling. Husk å sjekke om berederslanger er inkludert eller om du må kjøpe dette som et tillegg. Fyll opp varmtvannsberederen med vann før strøm kobles på. Er du usikker vil det alltid være fornuftig å ta kontakt med fagfolk for sikker installasjon. Installasjon av fagfolk vil både sikre deg en godkjent montering av din benkebereder, garantere produktets kvalitet og opprettholde dine rettigheter dersom det skulle være behov for reklamasjon.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.