Gulvstående bereder

En gulvstående bereder er enkel å plassere og kan stå rett på gulv. Ønsker du en skjult løsning kan du bygge et skap eller en nisje rundt varmtvannsberederen. Plassen over berederen kan da benyttes til hyller for vaskemidler etc. Du får gulvstående beredere til både små og store husstander. Du kan velge varmtvannsbereder tilpasset antall personer i husstanden. 2-3 personer, 3-4 personer, 5-6 personer, 7-8 personer og 8-10 personer. Tips til montering og vedlikehold av gulvstående bereder

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering og vedlikehold

En gulvstående varmtvannsbereder skal monteres i rom med sluk. Den skal alltid plasseres i vater mot underlaget, slik at den står helt i loddrett stilling. En varmtvannsbereder med et 1,95 KW varmeelement kan monteres med stikkontakt. Har din bereder et varmeelement på 3 KW eller mer skal strømmen kobles til av elektriker. Varmtvannsberederen skal fylles med vann før strøm kobles på. Er du usikker vil det alltid være fornuftig å ta kontakt med fagfolk for sikker installasjon. Husk å sjekke om berederslanger er inkludert eller om du må kjøpe dette som et tillegg.

Reduser strømutgiftene

Med en ny gulvstående varmtvannsbereder vil du kunne få en årlig strømbesparelse på opp mot 30 til 35 % sammenlignet med gamle modeller. God isolasjonsevne gjør at varmetapet reduseres til et minimum. Hold øye med berederen og ta gjerne en årlig inspeksjon for å sikre at det ikke er vannlekkasjer. Drypping fra sikkerhetsventilen kan være et tegn på at noe er galt, og det kan gi høye strømregninger hvis varmt vann jevnlig drypper ut.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.