Produsent:
Høiax (1)
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Høiax (1)
Pris:
Modell Filter:

Kombibereder

En kombibereder er en optimal flerbruksbereder. I tillegg til å forsyne husholdningen med varmt vann, kan den benyttes til gulvvarme, sentralfyr eller varmepumpe. En dobbeltmantlet bereder er som en vanlig varmtvannsbereder, men med litt ekstra volum i underkant til varmeanlegget. Den har tank for både høytemperert vann til husholdning og lavtemperert vann til gulvvarme etc. Du kan få dobbeltmantlet beredere i flere varianter og størrelser tilpasset ditt behov. Tips til montering og vedlikehold av kombibereder

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering og vedlikehold

En kombibereder skal monteres i rom med sluk. Den skal plasseres i vater mot underlaget, slik at den står i loddrett retning. Kombiberederen kan bygges inn i eksisterende sentralvarmeanlegg. Har du en oljekjele anbefales det ved anslutning å ivareta kombinasjonsmulighetene for både olje og elektrisitet. Det opprettholder fleksibiliteten for valg av energi. Det anbefales bruk av autorisert rørlegger for montering av ny kombibereder. Dette sikrer produktets levetid og at fabrikkgarantien opprettholdes.

Vannbåren varme med kombibereder

Med en kombibereder varmer du opp vannet til vannbåren varme i tanken som holder en lavere temperatur enn husholdningsvannet. Dermed kan vannbåren varme installeres der hvor forholdene ikke tillater andre varmekilder. Ingen andre varmesystemer gir deg samme fleksibilitet. Vannet varmes opp i kombiberederen og distribueres gjennom et nettverk av tynne rør i boligen. Dette gir en lun og behagelig varme i din bolig. Vannbåren varme er fremtidens løsning, enten du skal rehabilitere et eldre hus eller bygge nytt.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.