Lekkasjestopper

En lekkasjestopper forebygger og stopper vannlekkasjer i eneboliger, leiligheter, fritidsboliger og næringsbygg. Myndighetene stiller til enhver tid omfattende krav til lekkasjesikring i nye bygg, og du må derfor velge et system som har tekniske godkjenninger fra Sintef, er FG-godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemnd og er CE-merket. Da får du driftssikre og bunnsolide løsninger, samtidig som du kan oppnå rabatter på din forsikringspremie. Vi har løsninger både for eksisterende og nye bygg, enten det gjelder privat bruk eller til næring. Hver dag opplever i gjennomsnitt 200 boligeiere vannlekkasje, velg riktig lekkasjestopper.

Sortèr på:
Sortèr på:

Velg riktig lekkasjestopper

Vi fører utelukkende godkjente lekkasjestoppere fra markedsledende produsenter som Waterguard, Høiax, O.Berge og A-Collection. Dette gjør at vi har tilgang til et stort produktsortiment tilpasset både eksisterende og nye bygg, enten det gjelder bolig, næringsbygg eller fritidsbolig. Du kan velge mellom trådbaserte og trådløse systemer, mellom punktovervåking og overvåking av hele bygg, eller kombinere ulike løsninger for å dekke spesielle behov.

Løsninger for enebolig

De fleste huseiere ønsker full overvåking av alle utsatte områder i en større enebolig. Her anbefaler vi f.eks. Waterguard SmartStop eller SmartBasic, som begge kan håndtere et ubegrenset antall trådløse sensorer slik at alle omrdåer kan sikres. Samme beskyttelse mot vannlekkasje kan også oppnås med O.Berge sitt trådløse system, samt OSO Waterguard 200 SXS varmtvannsberder med lekkasjestopper.

Løsninger for leilighet

For leilighet og som et minimum til eldre boliger, er det som oftest tilstrekkelig med punktovervåking av utsatt områder. Dette kan være kjøkkenbenker og oppvaskmaskiner, vaskerom uten sluk eller i forbindelse med vanntilkoblet utstyr som kaffemaskin, isbitmaskin, amerikansk kjøleskap eller lignende.

Perfekt til dette bruket er:

  • A-Collection lekkasjestopper
  • Aqualarm fra O.Berge
  • Høiax Aquasafe lekkasjestopper
  • Pie Flowstop fra O.Berge
  • Waterguard Adapter

For de fleste løsninger med punktovervåking kan du velge mellom en eller to magnetventiler, slik at leiligheter med inntak av både kaldt og varmt vann kan stoppe begge ved eventuell vannlekkasje.

Løsninger for fritidsbolig og hytte

På hytter og fritidsboliger anbefales samme løsning som for en enebolig - f.eks. Waterguard SmartStop. På den måten kan alle utsatte områder sikres med trådløse sensorer, eks. oppvaskmaskin, bad, utekran og teknisk rom. Med SmartStop får du som hytteeier også en praktisk veggbryter slik at vannet enkelt kan slås av med et klikk når du forlater hytta.

Løsninger for næringsbygg og leiegård

Næringsbygg med rørsjakter sikres best med det ledningsbaserte systemet Waterguard 7-kanaler. Den enkelte etasje sikres med et trådløst system som f.eks. Waterguard Smart Basic som kan håndtere et ubegrenset antall trådløse sensorer, og tilkobles et SD-anlegg. Tilsvarende løsning vil være anbefalt for leiegårder.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.