Produsent:
Høiax (2)
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Høiax (2)
Modell Filter:
Type Filter:

Liggende bereder

En liggende bereder passer der hvor takhøyden er lav. Det kan være i en krypkjeller, i badstuen, under trappen eller i rom med skråvegger. Husk lekkasjestopper dersom varmtvannsberederen plasseres i et rom uten sluk. Justerbare ben gjør at den alltid vil kunne plasseres rett, selv om underlaget er ujevnt. Liggende varmtvannsberedere får du til husstander opp mot 6 personer. De minste er for 2-3 personer og de største for 5-6 personer. Tips til montering av liggende varmtvannsbereder

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering og vedlikehold

En liggende varmtvannsbereder skal monteres i rom med sluk. Den skal alltid plasseres i vater mot underlaget, slik at den står helt i vannrettstilling. Dersom det ikke er sluk i rommet, er det krav til bruk av lekkasjestopper. Dette sikrer mot vannlekkasjer. For å opprettholde gunstige og langevarige garantier på din nye liggende bereder, anbefales det at monteringen overlates til en autorisert rørlegger.

Reduser strømutgiftene

Spar strøm med en ny liggende bereder. Nye varmtvannsberedere har god isolasjonsevne som gjør at varmetapet reduseres til et minimum. Du kan spare opp mot 30-35 % på å bytte til ny bereder. Ta gjerne en årlig inspeksjon av din bereder for å sikre at det ikke er vannlekkasjer. Hvis det drypper fra sikkerhetsventilen kan vil være et tegn på at noe er galt. Drypping over lenger periode vil gi høyere strømregninger og kan være starten på en større lekkasje.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.