Produsent:
Høiax (1)
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Høiax (1)
Modell Filter:
 
Type Filter:

Vegghengt bereder

En vegghengt bereder kan frigi verdifull plass når gulvplassen er begrenset. Du kan få vegghengte beredere som passer til husstander opp til 3 personer. De minste typene er for 1-2 personer og de største fra 2-3 personer. Nye varmtvannsberedere er energieffektive og vil gi merkbar reduksjon i strømutgiftene. Moderne isolering gir et minimalt varmetap og er derfor et godt tiltak for å redusere strømforbruket og bedre miljøet. Rask oppvarming med vegghengt bereder

Sortèr på:
Sortèr på:

Rask oppvarming

Selv en liten varmtvannsbereder på veggen kan gi mye varmt vann. Små vegghengte beredere på 20 og 30 liter krever minimalt med plass, men kan likevel være ekstremt effektive. 20 liter varmt vann holder til en rask dusj (40 liter blandet vann). Fordelen med en liten tank er at vannet raskt varmes opp igjen og i løpet av en knapp time er det klart for varmt vann til en ny dusj. En vegghengt bereder passer derfor bra for hytter og hybler med liten plass.

Montering og vedlikehold

En vegghengt varmtvannsbereder skal monteres direkte på vegg med medfølgende brakett. Hvis det ikke er sluk i rommet, er det krav til bruk av lekkasjestopper for å sikre mot vannlekkasjer. For sikker montering anbefaler vi at en autorisert rørlegger tar seg av installasjonen. Det sikrer også dine rettigheter ved en eventuell reklamasjon. Våre varmtvannsberedere har høy kvalitet og lang levetid, og du finner kun anerkjente merkevarer med lang garantitid hos oss.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.