Produsent:
Fresh (7)
Habo (3)
Pax (16)
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Fresh (7)
Habo (3)
Pax (16)

Baderomsvifte

Smarte og pene baderomsvifter! Baderomsviften kan automatiseres slik at den starter automatisk etter behov. Baderomsvifter som starter ved hjelp av bevegelsessensor, en plutselig lysforandring eller når fuktnivået overstiger en viss verdi. Viftens hastighet kan tilpasses etter fuktnivået. Enkelte vifter kan også stilles inn for automatisk igangkjøring for utlufting hvis viften er inaktiv i et gitt antall timer. Det er praktisk for å slippe ut innestengt luft når du er på reise. Se vårt store utvalg av baderomsvifter. Her finner du alt fra enkle og funksjonelle vifter til baderomsvifter som passer inn i baderommet til den designbevisste. Tips til montering og vedlikehold av baderomsvifte

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering og vedlikehold av baderomsvifte

Baderomsviften kan monteres på vegg eller i tak. Sørg for å kjøpe en baderomsvifte som passer til både romstørrelsen og bruken av badet. Baderomsviften må jevnlig renses for støv og skitt. Hvis viften er blokkert av gjenstander vil den ikke gjøre jobben, og risikoen for fuktskader og dårlig lukt øker. I tillegg er det viktig å sørge for å ha store luftespalter nederst på baderomsdøren. Dette sørger for å trekke luft inn i baderommet. Den gamle luften i boligen suges gjennom badet og ut av huset gjennom baderomsviften. Døren skal være lukket når du dusjer, det hindrer at fuktig luft går ut av badet og skaper kondens og råte i nærliggende rom.

Bli kvitt fukt og dårlig lukt

Badet er det viktigste rommet i boligen for ventilasjon, og viften må derfor være tilpasset familiens baderomsvaner. Med hyppig bruk av dusjen på badet, vil fukten øke og faren for fuktskader være tilstede hvis baderomsviften ikke er god nok. Baderomsvifter av høy kvalitet fjerner både fukt og dårlig lukt. Du får vifter i mange ulike design, slik at du kan få den baderomsviften som passer best på ditt baderom.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.