Badekar

Velg riktig badekar! Skal du bruke badekaret til å dusje med, anbefaler vi badekar som er rett i den ene enden. Et badekar med buet form vil gjøre at du står for langt unna veggen og selve dusjen. Husk badekarvegg hvis du skal dusje i badekaret, det begrenser vannsprut på gulvet. Når du velger front- og endepanel må dette være av samme merke og serie som badekaret. Har du helt nytt bad, anbefaler vi at du velger badekar før du setter opp armatur på vegg. Badekar har forskjellige høyder og du vil da kunne kjøpe armatur tilpasset ditt nye badekar. Tips til montering og vedlikehold av badekar

Sortèr på:
Sortèr på:

Montering og vedlikehold av badekar

Før du kjøper ditt nye badekar bør du ha god oversikt på hvor det skal plasseres og måle opp hvor stort badekar du kan kjøpe. Husk å ta hensyn til plassering av sluk, og sørg for at du kan flytte på badekaret ved eventuell service. Gulvsluk plasseres skjult under badekaret, minst 30 cm til side for badekaravløpet. Alle våre badekar har justerbare føtter slik at det vil stå støtt uansett hvordan gulvet heller. For vedlikehold av badekaret anbefales milde godkjente rengjøringsmidler.

Design og velvære

Unn deg selv litt luksus i hverdagen med et avslappende bad. Et badekar som gir velvære for både kropp og sjel. Det perfekte badekaret til ditt bad finner du hos oss. Enten du vil ha et stort badekar for hele familien, eller et enkelt lite badekar med plass til en person. Ønsker du et eksklusivt preg på badet ditt, kan du velge et av våre mange frittstående badekar. Vi tilbyr badekar i mange former, både ovale, rektangulære og hjørnebadekar. Vi har et stort utvalg av badekar som passer til både små og store baderom.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.