Rørlegger

Alt om rørleggere

Bad.no samarbeider med de beste rørleggerne i Norge, her representert av Unik VVS
Vi garanterer for den beste kvaliteten og din trygghet

Vi mener det er viktig med lokale rørleggere som gir trygghet, god kvalitet og høy kompetanse når du trenger det. Derfor har vi startet et samarbeid med rørleggere fra Sotra Rør og UNIK VVS, for å sikre at du får utført et rørleggerarbeid med høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Trenger du en rørlegger i en nødsituasjon kan du stole på fagfolkene vi anbefaler deg. De dukker raskt opp og sørger for at du ikke har annet enn rent vann som renner ut av springen. Våre samarbeidspartnere sender alltid vennlige, pålitelige rørleggere som er vant til små og store serviceoppdrag.

Ferdig montert til fastpris - enkelt og greit

Sett full tillit til vår ferdig montert tjeneste. Vi kan be en profesjonell rørlegger komme og montere varen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for eventuelle mangler. Du vil motta et produkt som er perfekt montert, helt uten skjulte kostnader eller overraskelser.

Fastpris krever noen enkle, nødvendige forutsetninger og rørlegger kontakter deg i forkant av jobben for å avtale tidspunkt og for å bekrefte at forutsetningene er på plass.

Les mer om ferdig montert