Produsent:
Gruppe 1:
Avløp (6)
Gruppe 2:
Gruppe 3:

Avløpsrør

Alle våre avløpsrør og deler er produsert etter gjeldende norsk standard, og er laget for å tåle norske forhold med skiftene årstider. Vi har avløpsrør for boliger, kontorbygg, fabrikkbygg, båter m.m. Avløpsrør for både innvendige og utvendige avløpssystemer. PP rør er den mest brukte løsningen for innendørs avløpssystem. Vi har stort utvalg av PP rør og deler fra Smartline og Wafix. Smartline / Wafix gir deg et avløpssystem med både god design, høy kvalitet og monteringsvennlighet. Rørdelene egner seg like godt til åpne løsninger på bad som i skjult montasje. Les mer om Wafix PP avløpsrør fra Wavin

Sortèr på:
Sortèr på:

Wafix PP avløpsprogram

Wafix PP er et unikt og komplett avløpsprogram med en optimal evne til å lede bort spillvann raskt og sikkert. Systemet er Wavins innenomhus avløpssystem for eneboliger og større bygninger der det ikke stilles spesielle krav til støydemping.

Moderne design
Wafix PP har et moderne design som gjør montering av avløpsrør og deler enklere og pakningen er beskyttet av muffen under montering. Wafix PP kan brukes i kombinasjon med de fleste eksisterende plastrørsystemer.

Unik Fix-Lock pakning
Fix-lock pakningen er fremstilt av TPE som har en meget stor resistens mot de fleste kjemikalier inkl. olje og bensin. Pakningens profil minimerer dessuten friksjon mellom rør og pakning, som igjen resulterer i forenklet montering.

Robust system
Wafix PP er fremstilt av gjenvinnbart PP som gir både avløpsrør og deler gode fysiske og kjemiske egenskaper. Wafix PP er produsert i henhold til NS-EN 1451-1 og er godkjent og merket med Nordic Poly Mark.

PVC Avløpsrør og tilbehør

PVC rør løser de fleste utfordringer når rør i grøft eller sjø skal legges. Mindre avløpsrør benyttes også til avløpsrør til baderom og våtrom i boliger og bygninger. Vi har alt du trenger av rør og tilbehør i PVC.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.