Produsent:
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Pris:

Boblebadekar

Et boblebadekar er normalt fremstilt i gjennomfarget sanitærakryl, et lett og robust materiale som holder godt på varmen. Boblebadekaret kan ha vannmassasje, luftmassasje eller en kombinasjon av disse to. Vanndysene er plassert i sidene på massasjekaret og blåser en blanding av luft og vann som masserer musklene dine og gir en god punktmassasje. Det varme vannet øker blodsirkulasjonen og kroppstemperaturen, samtidig som det åpner porene i huden. Intensiteten på vanndysene kan justeres etter hvor kraftig massasje du ønsker. Luftdysene i bunnen av karet blåser stråler av luft inn i vannet og gir en behagelig massasje mot rygg, sete og lår. I tillegg løser luftmassasjen opp ømme og stive muskler. Slik renser og vedlikeholder du ditt boblebadekar.

Sortèr på:
Sortèr på:

Slik renser du ditt boblebadekar

SunWac 3 klortabletter - dreper bakterier som finnes i alt badevann. Benyttes i boblebadekar som fylles og tømmes etter hvert bad. Du bruker 1 tablett pr. person som bader, før og etter badet.

SunWac 2 - desinfeksjonsvæske som desinfiserer boblebadekaret etter bruk og gjør karet klart til bruk igjen etter få minutter. Bør benyttes etter hvert bad.

Pipe Cleaner - brukes til rengjøring av skjulte rørsystem på innendørs massasjebadekar. Benyttes 2 - 4 ganger pr. år, avhengig av bruk. Bad ikke i vann som er tilsatt Pipe Cleaner.

Cleansing Cream -  har en mild skureeffekt og fjerner effektivt fastsittende smuss, kalk, fett og såpe fra akryloverflaten. Påfør produktet med en fuktig klut eller svamp. Rens deretter med vann og tørk av med en myk klut eller papirserviett.

Beauty Polish - for et flott og skinnende resultat kan du polere det rengjorte området med Beauty Polish, som samtidig gir karet en smussavvisende overflate.

Ozonator - et klorfritt alternativ

Interform er en norsk produsent med base i Melhus. Alle Interform boblebadekar er utstyrt med en ozonator, et klorfritt alternativ. Å benytte ozon til rensing av ditt massasjekar er miljøvennlig. Ozonator er et skjult innebygd rensesystem som renser vannet automatisk og reduserer behovet for bruk av kjemikalier. Den er mer effektiv og dreper bakterier betydelig hurtigere enn kjemikalier.

Ozon påvirker ikke pH-verdien i vannet og har heller ingen negativ effekt på huden da den hverken irriterer eller tørker ut. Et boblebad utstyrt med ozonator forenkler den daglige rengjøringen siden ozon bryter ned oksidanter i oljer og såpe, og dermed etterlater mindre såperestkanter.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.