Produsent:
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:

Utendørs boblebad

Helårs utendørs boblebad laget for vårt nordiske klima. VikingBad har i over 15 år levert utendørs massasjebad og er en av de største leverandørene i Norge. Vi kan tilby et stort utvalg av spabad i ulike størrelser og prisklasser, med mulighet for oppgraderinger og tilbehør etter dine ønsker. Mange av våre kunder i alle aldre opplever god helseeffekt etter bruk av utendørs boblebad. Det kan være avslappende i en hektisk hverdag og gi verdifull restitusjon etter en treningsøkt. Hvorfor velge VikingBad utendørs boblebad?

Sortèr på:
Sortèr på:

Hvorfor velge VikingSpa utendørs boblebad

 • Stort utvalg spabad i flere prisklasser
 • Fantastiske massasjefunksjoner
 • God vanndybde
 • Laget for vårt nordiske klima
 • Bygget for å vare
 • Vedlikeholdsfrie kabinett
 • Enkelt vedlikeholdsprogram
 • Støysvakt og godt renseanlegg
 • Lavt strømforbruk
 • Landsdekkende serviceapparat
 • Forsterket fullisolert og låsbart lokk
 • Gode klorfrie alternativer

Utendørs massasjebad - massasje

Kombinasjonen av de mange variasjoner og plassering av dysene i spabadet gir en fokusert dyp massasje på utsatte områder i kroppen. Det oppleves som lindrende for såre og ømme muskler, samtidig som det gir en dyp massasje og kan løsne opp i muskelknuter og stive områder i rygg, nakken, legger og lår.

Triggerpunkt dyser - det intense trykket i disse dysene vil øyeblikkelig frigjøre spenning og gi en dypvevsmassasje i ømme muskler og ledd. Trykket er regulerbart, og dysene er justerbare. Det er dermed lett å flytte trykkpunktet der du ønsker. Triggerpunkt dyser ligger i bunn av massasjebadekaret, og på enkelte modeller øverst i setet for å løsne spenningsknutene i nakke og øvre skulder-region.

Roterende dyser - en dyse som gir et roterende og pulserende trykk på et større område. Trykket er lavere, men regulerbart, som gir en utrolig behagelig opplevelse i tillegg til at den løsner de små spenningsknutene og lindrer overarbeidede muskler. Roterende dyser ligger i hele seteryggen.

Vulkan dyse - kun tilgjengelig i de største utendørs boblebadekarene, Heritage & Tradition. Du kan overføre den fulle kraften fra hele pumpen over til denne dysen og den vil gi deg en kraftig og stor vannstrøm hvor du kan plassere føtter, knær og lår for en utrolig sterk punktmassasje.

Detaljer som teller

Isolert lokk - FRP lokk er laget med tre lag fuktsperre og er forsterket med en fibermatte. Lokket er ekstra holdbart med forsterkede hengsler og låsbare sikkerhetsremmer og garanterer en vekt opptil 135 kg.

Reflectix® - helisolering med EPS (isopor) gir god isolasjonsevne beregnet for nordiske forhold. Sammen med massasjekarets termiske isolering, gir dette svært god effekt. Termisk isolert betyr at luften fra pumper og varmeelement forblir innvendig i massasjebadet for å minimere energiforbruket.

Spa Touch - alle VikingBad spabad er utstyrt med den nyeste elektronikken og med Touch kontrollpanel er det like enkelt og brukervennlig å styre funksjoner i massasjebadet som en smart telefon. Klargjort for WiFi.

VikaShield kabinett - syntetisk kabinett som er tilnærmet vedlikeholdsfritt og ikke vil sprekke eller flasse. Kan enkelt rengjøres med hageslange og vil ikke trenge maling.

Anti-skli - for å gi skallet anti-skli funksjonalitet benyttes High Density Polyethylene (HDPE) med en spesiell overflatebehandling.

Dyser - gjengede plastdyser belagt med rustfritt stål som gir ekstra fint utseende og er mer holdbare enn vanlige plastdyser.

Pumper - av høy kvalitet med god massasjeeffekt og kan settes i lav eller høy hastighet. Du justerer trykket ytterligere ved å slå av eller på enkelte soner og/eller enkelte dyser, samt med luftregulering.

Stereosystem - de fleste av VikingBad sine utendørs spabad kan utstyres med Balboa Bluetooth Audio (BBA), som helintegreres i spaet. Det vil si ingen synlig enhet og du kan med trygghet senke spaet ditt ned i terrassen. Spabadet blir utstyrt med høyttalere i høy kvalitet som er laget for et maritimt miljø som tåler vann. Bluetooth spilleren har god rekkevidde og du kobler enkelt til mobilen for å styre musikken.

Viktig å huske på ved kjøp av utendørs boblebad

 • Massasjebadet må stå på en vannrett og jevn overflate som tåler en vekt på 500 kg pr m2
 • Det er ikke behov for vanntilkobling, du fyller karet med en hageslange
 • Sikre massasjebadet slik at ikke barn eller voksne kan falle uti
 • Sørg for tilgang rundt hele spaet. Ved nedfelt kar er det smart å legge klar løftestropper slik at du enkelt kan heve spakaret om nødvendig
 • Du må ha en fast strømtilkobling fra sikringsskapet med jordfeilbryter. All strømtilkobling skal utføres av en autorisert elektriker
 • Karet må ikke stå under en takrenne, eller andre steder hvor det drypper vann, dette for å hindre misfarging og forurenset vann
 • Ha en plan for hvor du skal kvitte deg med vannet når du skal tømme karet
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.