Dusj med stil og komfort

De populære dusjveggene fra Sealskin tilfører baderommet modernitet med sin unike formgivning. Det finnes vegger som passer de fleste dusjløsninger.

Uansett hvilken stil som tiltaler deg mest finnes det vegger som passer de fleste dusjløsninger. Det er tre ulike modeller; Soho®, Contour og Hooked og herunder flere varianter og farger. Alle er selvfølgelig i den velkjente, gode Sealskin-kvaliteten.

Sealskin Soho industridesign og prisvinnende dusjløsning - originalen

Den gode høyden på minst to meter bidrar til å bevare varmen fra dusjen lenger og gjør dusjingen enda mer behagelig. Dusjveggene er utstyrt med sikkerhetsglass av høyeste kvalitet som oppfyller de nødvendige standarder i markedet. Dersom glasset knuses, blir det til små biter i stedet for store glasskår, som reduserer faren for kuttskader.

Alle glass er behandlet med Sealglass anti-kalkbelegg som gjør at smuss ikke fester seg så lett og dermed forenkler rengjøringen.

Les mer om rengjøring av dusjvegger her.

Rengjøringstips av Sealskin dusjtoaletter

Soho®

De originale industrielle dusjveggene med de karakteristiske sorte, lekre aluminiumsprossene på utsiden, inspirert av de industrielle bygningene i New York. Glasset er 8 mm herdet Sealglass. Soho® har skjulte hengsler, usynlige veggfester og ingen kanter. Veggene består av ett helt glassfelt som gjør rengjøringen på innsiden enklere. Sprossene er limt på utsiden. Veggene er 210 cm høye og er enkle i bruk med «soft open» og «soft close». Du velger mellom walk in, tradisjonell dusjdør, skyvedør eller en kombinasjon av disse til et hjørne for eksempel.

Se utvalget av Soho dusjvegger her.

Sealskin Soho er den originale industrille dusjløsningen med sprosser

Contour

De minimalistiske dusjveggene i moderne og stilren matt sort eller børstet stål. Smale, enkle rammer eller profiler uten at det går utover stabiliteten. Ønskes likevel ekstra stabilitet kan støttestag monteres, enten rett eller i vinkel, tilpasset ulike behov. Contour har vakre, robuste designdetaljer som understreker det minimalistiske uttrykket. Contour har enkel montering og justeringsmuligheter slik at plasseringen blir mest gunstig. Profilene er slette, helt uten kanter og skruer, slik at smuss ikke fester seg så lett. Skyvedøren kan også enkelt løsnes slik at at man kommer til overalt. Modellen fås som walk in, svingdør, skyvedør og hjørne.

Se utvalget av Contour dusjvegger her.

Sealskin Contour er en moderne og tidsriktig dusjløsning

Hooked

Med Hooked er komfort innen rekkevidde, bokstavelig talt. Med utskjæringen i det 6 mm tykke sikkerhetsglasset har du både krok og håndtak i ett. I tillegg gjør den automatiske magnetlukkingen og det enkle vedlikeholdet disse dusjveggene meget behagelig i bruk. Hooked har en ekstra justeringsmulighet som gjør at de kan tilpasses perfekt i de fleste løsninger. Sideveggene er enkle å montere med et klemmesystem slik at du ikke trenger å bore. Modellen kan fås som badekarvegg, walk in, dusjdør, saloondør, samt buet eller rett dusjhjørne.

Se utvalget av Hooked dusjvegger her.

Sealskin Hooked er en praktisk dusjløsning med integrert håndklekrok