Plant et tre med oss

Bad.no støtter One Tree Planted og planter trær på FilippineneBad.no støtter One Tree Planted og planter trær på Filippinene (mobilbildet)
Bad.no

One Tree Planted

For 1 USD planter vi et tre

Plant et tre med oss

Hjelp oss å gjøre noe positivt - plant et tre med den frivillige organisasjonen One Tree Planted.

Trær hjelper til med å rense luften vi puster inn, filtrerer vannet vi drikker og gir habitat til over 80% av verdens terrestriske biologiske mangfold. De gir også jobber til over 1,6 milliarder mennesker, absorberer skadelig karbon fra atmosfæren og er viktige ingredienser i 25% av alle medisiner.

Plant ditt eget tre i Asia, Afrika eller Sør-Amerika for kun 1 USD.

Lokalsamfunnet på Filippinene drar nytte av One Tree Planted og Bad.no sin aksjon
Lokalsamfunnet

Våre partnere jobber med lokalsamfunn og urfolksgrupper for å støtte bærekraftig levebrød gjennom treplanting og agroskogbruk. I tillegg bidrar vedlikehold av trærne til at lokale kvinner får jobb og forbedrer likestillingen.

Miljøfordeler gjennom planting av trær som bl.a. bambus
Miljøfordeler

Trær hjelper til med å gjenopprette vannsyklusen i et landskap, forhindrer nedslitning av landskapet og reduserer katastrofale flommer. I tillegg filtrerer og renser trær luften samtidig som de hjelper i kampen mot klimaendringer ved å fange karbon.

Beskytt den filippinske Tarsier som kun lever på Filippinene.
Beskytt dyrelivet

De filippinske skogene gir habitat for truede arter som den filippinske ørnen, den filippinske Tarsier, Luzon Bleeding-Heart duen og tusenvis av andre arter - hvor mange ikke finnes andre steder på jorden.

One Tree Planted

Prosjektet på Filippinene

Hvordan brukes dollaren din?

Slik brukes dollaren din med One Tree Planted

52 millioner trær plantet i 2022