Kjøp både varene og montering hos oss samtidig, og få det montert uten overraskelser eller skjulte kostnader. Alltid til avtalt pris, trygt og enkelt!

Det er noen forbehold som gjelder for at fastpris kan garanteres. Les mer om dette på de ulike monteringstjenestene.

Montering av Varmtvannsbereder - produkt kjøpes separat Bergen Bad.no Montering Montering-Bergen
Montering av Varmtvannsbereder - produkt kjøpes separat
Bad.no
4.150 kr
Montering av Dusjvegger - produkt kjøpes separat Bergen Bad.no Montering Montering-Bergen-DV
Montering av Dusjvegger - produkt kjøpes separat
Bad.no
3.800 kr
Montering av Toalett (gulv) - produkt kjøpes separat Bergen Bad.no Montering Montering-Bergen-WCG
Montering av Toalett (gulv) - produkt kjøpes separat
Bad.no
3.200 kr

Rørlegger i Bergen - Vi hjelper deg 24/7

Få hjelp av en hyggelig og sertifisert rørlegger

Rørleggerne vi samarbeider med har gode anmeldelser over hele linjen. De har nødvendig kompetanse og lang erfaring, så du kan være sikker på at de alltid vil gjøre en førsteklasses jobb! De kommer til unnsetning når du har behovet, og ankommer stedet med et godt humør og klar for å hjelpe med situasjonen din. Med deg som fokus, yter de sin beste service under alle oppdrag, og de gir seg ikke før du er fornøyd.

Hvis du er usikker på noe, får du befaring for å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for din situasjon. I tillegg er det alltid en vakttelefon tilgjengelig etter åpningstidene, også i helger og om natten. Dette bidrar med å holde innbyggerne i Bergen trygge mot dyre vannlekkasjer.

Garantert den kvaliteten du forventer

Vi fant de beste rørleggerne i bransjen med base i Bergen. Derfor kan vi garantere deg den beste kvaliteten på arbeidet deres, og alltid perfekte resultater. De er klare til å svare på spørsmål du har underveis, noe som er viktig for å skape kundesikkerhet. Våre rørleggere tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert oppussing av badet ditt. Enten du er privatkunde eller næringsdrivende med et bygg fullt av rør, er våre rørleggere der for deg.