Ingenting gir et bedre resultat enn arbeidet til fagfolk. Derfor kan du nå bruke vår tjeneste, "Ferdig Montert", sammen med en varebestilling! Dette sparer deg for tid, penger og muligens en hodepine. Vi garanterer deg en hyggelig opplevelse uten overraskelser eller skjulte kostnader.

Du trenger bare å bestille varene du ønsker, så setter vi opp en Sotra Rør rørlegger for deg.

Montering av Varmtvannsbereder - produkt kjøpes separat Bergen Bad.no Montering Montering-Bergen
Montering av Varmtvannsbereder - produkt kjøpes separat
Bad.no
4.150 kr
Montering av Dusjvegger - produkt kjøpes separat Bergen Bad.no Montering Montering-Bergen-DV
Montering av Dusjvegger - produkt kjøpes separat
Bad.no
3.800 kr
Montering av Toalett (gulv) - produkt kjøpes separat Bergen Bad.no Montering Montering-Bergen-WCG
Montering av Toalett (gulv) - produkt kjøpes separat
Bad.no
3.200 kr

Hvorfor Sotra Rør

Sotra Rør AS er en totalleverandør av rørleggertjenester til både privatpersoner og entreprenører. Siden etableringen i 1968 har de vært en trygg og pålitelig samarbeidspartner for kundene sine – med bred kompetanse innen både rørleggertjenester og rehabilitering.

Sotra Rør er den eldste rørleggerbedriften på Sotra, og består i dag av rundt 20 ansatte. Med base i Tellnes Næringspark, jobber de hovedsakelig for privatkunder og samarbeidspartnere på Sotra og omegn og Askøy, men de utfører naturligvis oppdrag også andre steder.

En del av Allier Gruppen

Sotra Rør er en del av Allier Gruppen, som er en av de største totalentreprenørene innenfor de tekniske byggfagene på Vestlandet. Som del av Allier Gruppen, tilbyr de alle tjenester innen VVS-faget, samt prosjektering, sprinkler, ventilasjon og VA.

Allier Gruppen prosjekterer, leverer, installerer, drifter og vedlikeholder infrastruktur og bygg for offentlig og privat virksomhet.

Godkjent lærebedrift

Sotra Rør er godkjent lærebedrift og har derfor stort fokus på utdanning av rørleggere gjennom lærlingordningen. De har alltid lærlinger blant sine ansatte.

Sotra Rør er en trygg samarbeidspartner.